FIFA 20 tepki vermiyor

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: Intel Core i5 12400F (6C/12T) GPU: MSI GEFORCE RTX 2060 VENTUS GP OC 6GB GDDR6 192Bit RAM: GSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsV DDR4 3200MHz CL16 Motherboard: MSI H610M BOMBER DDR4 3200MHz(OC) SSD: Kioxia 500GB Exceria NVMe M.2 SSD (1700MB R / 1600MB W) PSU: THERMALTAKE TR2 S 650W 80 PLUS Case: MSI MAG FORGE M100R ARGB Monitor: MSI MAG 251RX 240HZ 1MS GtG 10-bit OS: Windows 11 Home SL
Arkadaşlar, bilgisayarı sırf FIFA 20 düzelir diye formatladım fakat sonuç yine aynı, tepki vermiyor. FIFA 20 oyna seçeneğine tıklayınca görev yöneticisinde birkaç saniye gözüküyor ve sonra tepki vermiyor. Bunun çözümü nedir yardımcı olabilirseniz çok sevinirim oyunu oynayamıyorum kaç gündür, şimdiden teşekkürler.
Ekran kartı driver güncel, tüm driverlarım güncel araştırarak en son sürümleri kurdum, Windows'um güncel.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rapor ve donanım bilgilerinizi paylaşın.

O sorunu ben de yaşadım, Origin'de "Play" bölümü aktif olmuyordu. Modemin arayüzünden interneti/modemi iki-üç defa reboot edince açılıyordu. Tabii sizde -daha doğrusu her zaman- geçerli olmayabilir.

Ya bu kanser sorunu çözemiyorum, çözemiyorum, çözemiyorum.

Denemediğim hiçbir şey kalmadı. Bu sabah oyuna Update gelene kadar sorun yoktu. Update'i yaptıktan sonra oyuna giremedim. Origin'de FIFA 20'e tıklıyorum, Play'e bastığımda 5 saniye kadar Origin donuyor gibi oluyor daha sonra oyna - ayarlar - çıkış ekranı geliyor. Oyna dediğimde oyun açılması gerekirken açılmıyor.

Sabahtan beri ne illetse çözemedim. Tüm Visual C++ 'ları sildim yükledim, sürücülerimi sildim yükledim, Origin'i sildim yükledim nafile.

Allah aşkına nedir bu sorunun çözü mü?

O sorunu ben de yaşadım, Origin'de "Play" bölümü aktif olmuyordu. Modemin arayüzünden interneti/modemi iki-üç defa reboot edince açılıyordu. Tabii sizde -daha doğrusu her zaman- geçerli olmayabilir.

Dostum dediğini yaptım fakat bu sefer too many accounts ile başlayan bir hata verdi.

Ya bu kanser sorunu çözemiyorum, çözemiyorum, çözemiyorum.

Denemediğim hiçbir şey kalmadı. Bu sabah oyuna Update gelene kadar sorun yoktu. Update'i yaptıktan sonra oyuna giremedim. Origin'de FIFA 20'e tıklıyorum, Play'e bastığımda 5 saniye kadar Origin donuyor gibi oluyor daha sonra oyna - ayarlar - çıkış ekranı geliyor. Oyna dediğimde oyun açılması gerekirken açılmıyor.

Sabahtan beri ne illetse çözemedim. Tüm Visual C++ 'ları sildim yükledim, sürücülerimi sildim yükledim, Origin'i sildim yükledim nafile.

Allah aşkına nedir bu sorunun çözü mü?

Sabahtan beri ben de araştırıyorum hocam inanın bulamadım çözümünü olay günlüğünde de vermiyor hatayı. Görev yöneticisinde 5-6 saniye gözüküyor EXE'si sonra kayboluyor. Lütfen bilen bir arkadaş yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Dostum dediğini yaptım fakat bu sefer too many accounts ile başlayan bir hata verdi.

Sabahtan beri ben de araştırıyorum hocam inanın bulamadım çözümünü olay günlüğünde de vermiyor hatayı. Görev yöneticisinde 5-6 saniye gözüküyor exesi sonra kayboluyor. Lütfen bilen bir arkadaş yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Şunu fark ettim, belli ki sorun kişisel değil son gelen Update'le birlikte sanırım genel bir problem ama herkes yaşamıyor. Aynı sorunu yaşıyoruz orası kesin, ve bugüne kadar sorunsuzca oynuyordum.

Çok fazla çözüm yolu denedim, internette yazanlar dahil. Maalesef çözüm yolu yok gibi. Sadece FIFA 20'yi tamamen silip yeniden yüklemeyi denemedim. Onu da deneyecek kadar iyi internetim yok maalesef. Çaresizce çözüm bekleyeceğim.

Şunu fark ettim, belli ki sorun kişisel değil son gelen Update'le birlikte sanırım genel bir problem ama herkes yaşamıyor. Aynı sorunu yaşıyoruz orası kesin, ve bugüne kadar sorunsuzca oynuyordum.

Çok fazla çözüm yolu denedim, internette yazanlar dahil. Maalesef çözüm yolu yok gibi. Sadece FIFA 20'yi tamamen silip yeniden yüklemeyi denemedim. Onu da deneyecek kadar iyi internetim yok maalesef. Çaresizce çözüm bekleyeceğim.

Aynen senin durumundayım dostum. Bekleyeceğiz maalesef.

Bu kadar sorun olacağını bilseydim almazdım FIFA 20'yi.

İmzamı atarım. Kariyer modu desen bu sene o kadar kötü ki. Kadrolar da adam akıllı daha yeni güncellediler, Volta'yı buglardan zor bitirdim. FUT zaten oynamıyorum, ne diye aldıysam..
@DracheN hocam az önce bir deneyeyim dedim ve oyun açıldı. Çok ilginç, diyecek söz yok valla

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı