FIFA 2018 Açılmıyor

Ermankaptan

Decapat
Merhaba, ben FIFA 2018 Origin'den satın aldım yükledim ama ne yaptıysam oyun açılmıyor. Destek olur musunuz? Bilgisayara format attım, her şey ful yüklü ama olmuyor.

i7 kaçıncı nesil işlemci?

Video Bağdaştırıcı NVIDIA GeForce GT 635M Video Belleği -2147483648 Byte Ekran Çözünürlüğü 1920 x 1080

Microsoft DirectX Sürümü DirectX 12

PU Adı Intel(R) Core(TM) i7-2670QM CPU @ 2.20GHz Mantıksal işlemci adeti 8 Kod Adı N/A Üretici GenuineIntel Geçerli Saat Hızı 2201 Mhz En Çok Saat Hızı 2201 Mhz Voltaj 0V Dış Saat 100 Mhz

Adı NVIDIA GeForce GT 635M Video İşlemci GeForce GT 635M Üretici NVIDIA Video Mimarisi VGA
1920 x 1080 x 4294967296 renk

İşlemci desteği yok o yüzden açmıyor oyun. En aşağı 4.nesil i3 olması gerekiyor. Sizde 2.nesil var i7 ve komut sistemi eski olduğu için açmıyor boşuna uğraşmayın açılmayacak.

Crackli alıp oynadınız sonra satın aldınız ve hata yaptınız açıkçası. Bir Yazılım Mühendisi olarak her zaman orijinal ürünler kullanın derim. Yaptığınız işi desteklemiyorum ve onaylamıyorum ne yazık ki.

Crackli alıp oynadınız sonra satın aldınız ve hata yaptınız açıkçası. Bir Yazılım Mühendisi olarak her zaman orijinal ürünler kullanın derim. Yaptığınız işi desteklemiyorum ve onaylamıyorum ne yazık ki.

Her zaman Orjinal oyun alıp indiriyorum Demo çalışmadı Sizin de dediğiniz gibi Bigisayarım açarmı diye test etmek için önce yüklerim oyun açarsa orjinal satın alırım Orjinal oyun oynamayı severim dediğin gibi bilgisayar karşılamayacak olsa yeni bilgisayar alırım bunda kötü birşey yok 200TL vereceksin oyun açılmazsa ne yapacağım sonra test etmek en güzelidir hep

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı