süleyman88
Hectopat
Daha fazla
Oyunu aktif olarak oynayan birisi olduğunuzdan dolayı şu an almaktan vazgeçtim. 170 TL olduğu zaman alacaktım, forumdaki yorumlardan sonra vazgeçmiştim. Kariyer için alacağımdan dolayı oyunun gerçekçi olması önemli. Bunu da sağlayamıyorsa almanın pek bir mantığı yok. 19 la devam edeceğim görünen o ki.Oyunda hala sorunlar var. Sizin olduğunuz ligde takımlar doğru düzgün transferler yapmıyor. Yapay zeka menajer saçmalıklar yapıyor. Üstelik FİFA 21 çıkınca 1-2 ay sonra 170 TL'ye düşmüştü. Sanırım FİFA 22 de öyle olabilir. Üstelik oyunda hala bug var. Oyun bitiyor ve hala var.
Sürekli oyuncusuyum. Sözde Ultimate Team, EA için para makine yeri ama oralarda da feci buglar var. Kariyer zaten rezalet durumda. Yukarıda sadece okyanusda damla olan kısmını söyledim.
O nasıl oluyor izah edebilir misin? Ayrıca laptopta oynayacağım.
Game Pass'i ilk kez duydum. Açıklayabilir misin?
Hocam çıkış fiyatı oldukça yüksek olur. Bütçem 150 civarı yetmez yani.
Online için değil kariyer için almayı düşünüyorum.
1.Takımlar çıkmaları gereken kadrolarla çıkmıyor.Diğer sorunlarını da söyler misiniz? Kariyer için almayı planlıyorum da.
6. kurduğunuz kadro normalde tüm kupaları süpürür fakat iş simulasyona gelince saçma sapan reytinge sahip kaleci ve takım sizi yeniyor.
Durum işte vahim. Ben 17'den beri oynuyorum. Her zaman böyle sorun var fakat bir türlü düzeltemediler. EA için zaten kariyer önemsiz.Ben 13-17 arası hepsini oynamıştım. Yanlış hatırlamıyorsam simülasyon kısmı hep öyleydi.
Sen bilirsin. Ben beklemeyi seçerdim. 22 sürümü hem FİFA hem de PES için çok önemli. Bunu kazanan tüm kozları eline alacağı için güzel bir oyun çıkabilir diye düşünüyorum.@Hikmet Benol teşekkürler bilgiler için. Ben yine de alacağım galiba.
Sen bilirsin. Ben beklemeyi seçerdim. 22 sürümü hem FIFA hem de pes için çok önemli. Bunu kazanan tüm kozları eline alacağı için güzel bir oyun çıkabilir diye düşünüyorum.
Hocam şu an aklıma geldi. Fifa 21 i steamden ücretsiz oynadım. O sıra gözüme takılmıştı. İtalya 2.ligi neden yok ? Fifa 19 oynuyorum şuan orada büyük liglerin tamamının 2.ligi var. Hatta ingiltere de 4, almanya da 3 lig var.Sen bilirsin. Ben beklemeyi seçerdim. 22 sürümü hem FİFA hem de PES için çok önemli. Bunu kazanan tüm kozları eline alacağı için güzel bir oyun çıkabilir diye düşünüyorum.
İtalya Liglerindeki çoğu takımın lisansını alamadılar. 3-4 Serie B takımının lisansını anca aldıktan sonra "Kim bir de bu lisansını alamadıklarımızla uğraşır?" diyerek sadece lisansını alabildiklerini oyuna eklediler. Brescia FC mesela.Hocam şu an aklıma geldi. Fifa 21 i steamden ücretsiz oynadım. O sıra gözüme takılmıştı. İtalya 2.ligi neden yok ? Fifa 19 oynuyorum şuan orada büyük liglerin tamamının 2.ligi var. Hatta ingiltere de 4, almanya da 3 lig var.