FIFA 21 hesabı alınır mı?

Yusuf Kacar

Centipat
Bir sitede FIFA 21+ 330 bin FIFA Coins var, 300 TL fiyat vermiş. Bütün bilgileri değişebiliyor diyor. Kendi hesabı olduğunu söylüyor, bilmiyorum. İnanmalı mıyım? Oyun daha çıkmadı. Bu kadar Coins bu kadar ucuz garip geldi. Geri gelme gibi bir durum olur mu bilmiyorum.

Siz bilgileri istediginiz kadar degistirin. Hesabin ilk sahibi her zaman geri alabilir. Dolandirilirma ihtimali de bulunuyor.

Ben sahsen ikinci el hesaplardan uzak durun derim.
Hayır hocam öyle olmuyor. Eğer Origindeyse hesap, arkadaş hem Originin hem de Origine bağlı e-mail adresinin şifresine sahip olacak. Ayrıca güvenlik sorusunun cevabını da vermesi gerekir satıcının. En azından satıcıya bunu diyecek. Bunların hepsine sahip olduktan sonra e-mail adresini değiştirebilir. Steam'de maalesef değişmiyor. Ben mesela bunun için yeni hesap ve e-posta açtım bir kaç ay sonra satmayı düşünüyorum.

Konuya gelirsek şu anki fiyatlardan çok uyguna veriyor hem de içinde coinsler var. Bilemedim doğrusu.

Aynen öyle oluyor. Bu, bütün oyun platformlarinda aynidir. Size Origin ve Origin'e bagli e-posta adresini ya da sifresini vermesi hicbir sey ifade etmiyor.

Destek ekibine hesabim calindi demesine bakar sadece. Bunun örneklerini forumda cok gördük.

Aynen öyle oluyor. Bu, bütün oyun platformlarinda aynidir. Size Origin ve Origin'e bagli e-posta adresini ya da sifresini vermesi hicbir sey ifade etmiyor.

Destek ekibine hesabim calindi demesine bakar sadece. Bunun örneklerini forumda cok gördük.
Hocam nasıl alabilir Allah aşkına? Adam tabiri caizse donuna kadar her şeyi satmak istediğine verdiğini varsayıyorum. Hesabı, şifreyi, e-postayı, e-postanın şifresini, güvenlik sorusunu. Ayrıca dediğim gibi aldıktan sonra e-posta da değişiyor. Hacker değilse bunları verdikten sonra alan kişi her şeyi değiştirirse hiçbir şey olmaz.

Hocam nasıl alabilir Allah aşkına?

Destek ekibine hesabim calindi demesine bakar sadece.

Mesaj gayet acik ve net. Destek ekibine hesabin kendine ait oldugunu kanitlayabilecegine göre geri almasi da zor olmayacaktir.

Destek ekibi genelde hesapta kullanilan ilk e-posta adresini, ilk sifreyi, ilk satin alimlari ve etkinlestirilen ilk oyun anahtarini soruyor.

Sizin bilgileri degistirmeniz hicbir sey ifade etmez. Hesaplar calindiginda nasil geri alinabiliyorsa bu da ayni sekilde geri alinabilir.

Mesaj gayet acik ve net. Destek ekibine hesabin kendine ait oldugunu kanitlayabilecegine göre geri almasi da zor olmayacaktir.

Destek ekibi genelde hesapta kullanilan ilk e-posta adresini, ilk sifreyi, ilk satin alimlari ve etkinlestirilen ilk oyun anahtarini soruyor.

Sizin bilgileri degistirmeniz hicbir sey ifade etmez. Hesaplar calindiginda nasil geri alinabiliyorsa bu da ayni sekilde geri alinabilir.
Çok tuhaf bir insansınız. Anlamak istemediniz bir türlü. Ben konu sahibine şunu demek istiyorum, alacağı kişiden o saydığım her şeyi almak zorunda. Adam 1 tanesine bile hayır veremem deyip alırsa tabii patlar elinde hesap. Satın almadan önce sorması lazım key ile mi alındı yoksa direk Origin üzerinden mi diye. Eğer key ile satın aldıysa o anahtarı da tabii istemek zorunda. ilk e-posta adresi, ilk şifre diyorsunuz. Ben zaten bunları da kast ediyorum niye anlamamakta ısrarcısınız?

İyi forumlar daha cevaplamayacağım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı