gokpeedy Hectopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 646 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2021 #11 RtxPolat dedi: Ben yanlış anlattım. Oyun mekaniği vs. Çok değişik Pes'e göre. Mesela 2-3 kere denedim sadece voltayı rahatlıkla oynayabiliyorum. Birde 20 ile karıştırdım 20 çok zor geldi 21 bir nebze daha oynanışı güzeldi. Genişletmek için tıkla... Pes daha hızlı, FIFA ise biraz ağır, ondan olabilir.
RtxPolat dedi: Ben yanlış anlattım. Oyun mekaniği vs. Çok değişik Pes'e göre. Mesela 2-3 kere denedim sadece voltayı rahatlıkla oynayabiliyorum. Birde 20 ile karıştırdım 20 çok zor geldi 21 bir nebze daha oynanışı güzeldi. Genişletmek için tıkla... Pes daha hızlı, FIFA ise biraz ağır, ondan olabilir.
RtxPolat Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 888 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2021 #12 gokpeedy dedi: Pes daha hızlı, FIFA ise biraz ağır, ondan olabilir. Genişletmek için tıkla... Doğru olabilir.
gokpeedy dedi: Pes daha hızlı, FIFA ise biraz ağır, ondan olabilir. Genişletmek için tıkla... Doğru olabilir.