Çözüldü FIFA 21 konsolu algılamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Ofoz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar EA Play ile aldığım FIFA 21'i açtıktan sonra konsol ile devam etmek zulüm gibi bir şey oluyor bende. Yani oyunu açıyorum direkt mouse ve klavyeyi algılıyor malum sonrasında konsol ile devam edilmiyor bunun bir taktiği var mı konsolu algılasın diye kaç kere açıp kapatıyorum bir şekilde şansıma konsol ile devam edebiliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Steam'den aldıysanız Geniş Ekran Modu'nu açın ve kontrolcüyü kullanarak ilerleyip FIFA 21'i açın. Kontrolcü öncelikli olacaktır. Kontrolcüyü algılamazsa Ayarlar->Kontrolcü Ayarları yolunu izleyin ve tüm kontrolcü türlerini aktif edin. (Geniş Ekran Modu'nda)
Steam'den aldıysanız Geniş Ekran Modu'nu açın ve kontrolcüyü kullanarak ilerleyip FIFA 21'i açın. Kontrolcü öncelikli olacaktır. Kontrolcüyü algılamazsa Ayarlar->Kontrolcü Ayarları yolunu izleyin ve tüm kontrolcü türlerini aktif edin. (Geniş Ekran Modu'nda)

Çözüm
Eyvallah kardeş işe yaradı keşke daha önce sorsaymışım zaten 10 saat hakkım vardı belki de 1 saat ve fazlasını bu sorun için uğraştım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı