FIFA 21 maça girerken "DirectX function error" hatası

202094

Kilopat
Arkadaşlar herkese hayırlı bayramlar. Araştırdım ama cevap bulamadığım için bu konuyu açma gereği duydum. FIFA 21 satın aldım ve bu hata ile karşılaştım. Oyunu açıyorum. Gayet rahat bir şekilde oyun menüsüne giriyorum, maça giriyorum. Tam maça başlamak üzereyken masaüstüne atıp bu hatayı veriyor. Diğer serilerinde aynı hatayı veriyor mu diye test etmek için FIFA 19, FIFA 20'yi de denedim ve yine bu benzer hatayı aldım. Bu hatayı neden veriyor? Her DirectX error hatasının aynı olmadığını düşündüğüm için özellikle sormak istedim. FIFA 19, FIFA 20 serilerini daha önceden sağlıklı bir şekilde oynadığımı özellikle belirtmek istiyorum.

hata.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum iyi haberlerim var. Gerçekten düşündüğümüz gibi. Güncellemeyi yapmadığım için driverin en son halini yüklenmiyormuş. Şimdi en son halini mi yükleyeyim yoksa 21.4.1 olanı mı?
Dostum iyi haberlerim var. Gerçekten düşündüğümüz gibi. Güncellemeyi yapmadığım için driverin en son halini yüklenmiyormuş. Şimdi en son halini mi yükleyeyim yoksa 21.4.1 olanı mı?

Ama bir de kötü haberim var :/ Güncelledim. Oyuna girdim. Yine aynı hatayı verdi :/

Son düzenleme:

Ama bir de kötü haberim var :/ Güncelledim. Oyuna girdim. Yine aynı hatayı verdi :/
21.4.1 mi yükledin?

21.4.1 mi yükledin?

Evet :( bu arada farklı bir haberim var. Sorunu farklı bir yolla çözdüm. Şimdi yazmayayım direkt video linkini atayım, hemen anlayacaksın zaten. Sorun buymuş galiba.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet :( bu arada farklı bir haberim var. Sorunu farklı bir yolla çözdüm :/ şimdi yazmayayım direk video linkini atayım, hemen anlayacaksın zaten. Sorun buymuş galiba.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ne diyorsun bu duruma? :D Bir de bunu yapmak zararlı mıdır hiç bilmiyorum. Çok tuhaf ya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet :( bu arada farklı bir haberim var. Sorunu farklı bir yolla çözdüm. Şimdi yazmayayım direkt video linkini atayım, hemen anlayacaksın zaten. Sorun buymuş galiba.

Ne diyorsun bu duruma? :D bir de bunu yapmak zararlı mıdır hiç bilmiyorum. Çok tuhaf ya.

Kardeş çok teşekkür ederim hiçbir oyunu oynayamıyordum bu video sayesinde çözdüm çok sağ ol.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı