Bulut kaydını kullan. Çünkü lokal kayıta göre çok daha eski duruyor resimde gördüğüm kadarıyla.Hangisini seçmem gerekiyor?
Local data daha yeni değil mi ? Cloud'da ö.s 12 yani Local data'ya göre 3 saat daha geride galiba.Bulut kaydını kullan. Çünkü lokal kayıta göre çok daha eski duruyor resimde gördüğüm kadarıyla.
Çünkü lokal kayıta göre çok daha eski duruyor.
Ben ne diyorum zaten?Local data daha yeni değil mi ?
Sen bulut kaydını kullan demişsin kardeşim, yani ingilizcesi cloud olan. Kendi söylediğinle çelişiyorsun.Ben ne diyorum zaten?
Yahu "Bulut kaydını kullan, local kayıta göre çok daha eski duruyor" diyorum. Sen kalkmışsın "Local kayıt daha yeni değil mi?" diye soruyorsun. Aynı şeyi söylüyoruz zaten eğer farkındaysan.Kendi söylediğinle çelişiyorsun.
Tamam o zaman niye eski olanı kullan diyorsunYahu "Bulut kaydını kullan, local kayıta göre çok daha eski duruyor" diyorum. Sen kalkmışsın "Local kayıt daha yeni değil mi?" diye soruyorsun. Aynı şeyi söylüyoruz zaten eğer farkındaysan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.