FIFA 21 tam ekran çalışmıyor ve harici ekran kartını kullanmıyor

Ben bir çözüm buldum Windows grafik ayarlarından fifa21.exe'yi seçip güç tasarrufu yani Vega8'i seçerseniz yine vega8 kullanıyor ancak oyun tam ekran başlıyor ve eğer 30FPS'e sabitlerseniz oyunu hiçbir kasma olmuyor. Harici ekran kartını seçerseniz grafik ayarlarından yani yüksek performans hem tam ekran olmuyor hem de Vega8'i kullanıyor ben de.
 
Bende de aynı sorun var FIFA 21 ekran kartını her ne kadar Radeon 540X yapsamda oyun tam ekran olmadı
Bende aynı sorunu yaşıyorum
 
Son düzenleme:
Konuyu açalı 3 aydan fazla oldu bu süre içerisinde EA'ya destek için mesaj attım denediğimiz hiçbir yol işe yaramadı. Konuya yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum fakat hala bir çözüm yok. EA'nın da umurunda değil gibi görünüyor. Yukarda bir arkadaşın yazdığı gibi güç tasarrufta çalıştırarak tam ekran oynatmayı başardım fakat FPS sorunu (harici ekran kartını kullanmama) bir türlü düzelmedi. Muhtemelen aldığım son FIFA olacak.
 
Merhaba arkadaşlar sorunu araştırarak çözmüş bulunmaktayım her şeyi denedim diyebilirim ama çok basitmiş borderless Gaming 6.5.6 uygulamasıyla benim sorun çözüldü umarım işinize yarar.
 
Arkadaşlar merhaba. Ben bahsedilen sorunu yaşamadım ama çözüm önerisi sunmak istedim. Belgeler>Fifa 21 klasörüne gidin. Fifasetup.ini adlı bir dosya var. Onu birlikte aç diyerek not defteriyle açın. Orada FULLSCREEN = 0 veya FULLSCREEN = 1 diye bir şey yazıyor olmalı. Eğer sıfır yazıyorsa bunu bir yapın ve kaydedin. WINDOWED_BORDERLESS = 0 şeklinde yazmalı. Sorun büyük ihtimalle çözülecektir. Umarım yararlı olur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı