FIFA 21 yerine 14 oynamak zorunda olmak

Az önce cevabı verdim okuyabilirsin.

Senin dediğine göre o zaman şükür edince daha iyilerine sahip olamıyor muyuz anlamadım?
Lan olamıyoruz tabi ki o zaman yatalım kalkalım şükür ederim demi kardeşim keşke 6 ay yemeden içmeden çalışmak zorunda olmasam bunun bir formülü varsa söyle kurtar beni.

Az önce cevabı verdim okuyabilirsin.
Tam tahmin ettiğim yaşlardaymışsın. 14 yaşındasın ve ailen sana İslam'ı doğru öğretmemiş. Yazın bir kuran kursuna gitmiş ve gelmişsindir. Kuran'ın mealini okuyup anlamak veya araştırmayı hiç düşünmediğini de biliyorum. Bu ön yargı değil senin yazdıklarından belli oluyor zaten.

Şükür etmek tabii ki önemli bir şey lakin herkes oturduğu yerden şükredip hiçbir gayret göstermeyecekse yaşamanın bir anlamı yok ki bunu İslam desteklemiyor zaten.

Önce inandığın dini bir araştır sonra insanlara anlatırsın. Senin gibiler sağ olsun İslam dünyada çok yanlış tanınıyor.

Evet olamıyoruz. Neden şükür etmekle yetinelim sadece? Çalışmamız gerek, ülke için doğru kişiyi seçmemiz gerek.

Ben hiçbir mesajımda sadece şükür etmekle yetinin demedim 3 kişi var burada tartışıyoruz dikkatinizi çekerim. Benim şimdi i5 işlemcimli PC var ileride i9 alırım çalışarak. 3 kişi beni linç etmeye çalışacağınıza dediklerimin ne anlama geldiğine dikkat ederseniz bu tarz yanlış anlaşılmaları örtebiliriz.

Oyuncu bilgisayarı için 3 yıl beklemiştim, Almanya'da yaşıyor olsaydım araba almak için daha az beklerdim. Bu hayattan ve ülkenin durumundan ben de nefret ediyorum.
Şükür et. Afrika'da millet su bulamıyor kardeşim. (!)

Ülkede değişim olmazsa batışa doğru gidiyoruz zaten de hadi hayırlısı.

Ben de oynuyorum, ben şikayet etmiyorum.
Oyun zaten sarıyor
Kek ye, çay iç

@Ecmel etiket atıyorum tekrar yazmayayim diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…