FIFA 21'de Online Mod'da savunma yapma zorlugu

serifozoltu

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar.
FIFA 21'de ne yaparsam yapayım Online Mod'da rakıp oyuncuya karşı savunma yapamıyorum. Adam rahat bir sekılde beni geçebilirken aynı şeyi ben yapamıyorum her Mac nereden baksan 5 - 6 tane fark yiyorum :D önerileri olanları dinlemek isterim. Taktik falan da her seyi yaptım bu arada ama yok yeniliyorum ama bu kadar da ağır olmamalı :D işin püf noktası nedir? Hangi tuş kombinasyonlarına basmam gerekmekte top rakip oyuncuda iken?

Arkadaşlar selamlar.
FIFA 21'de ne yaparsam yapayım Online Mod'da rakıp oyuncuya karşı savunma yapamıyorum. Adam rahat bir sekılde beni geçebilirken aynı şeyi ben yapamıyorum her Mac nereden baksan 5 - 6 tane fark yiyorum :D önerileri olanları dinlemek isterim. Taktik falan da her seyi yaptım bu arada ama yok yeniliyorum ama bu kadar da ağır olmamalı :D işin püf noktası nedir? Hangi tuş kombinasyonlarına basmam gerekmekte top rakip oyuncuda iken?

Ayarlardan defansı eski savunma yap pes gibi oynarsın.

Ayarlardan defansı eski savunma yap pes gibi oynarsın.

Dostum bilmeden yazma, FUT modunda eski tip savunma yapamıyorsun.

Konuya gelirsek ilk başlarda hiç buna alışık olmayan birisi için aşırı zor bir durum. Ben de çok zorlandım. Nerden baksan 1 hafta alışma süreci var. Bir de kendinizi çok kötü oynuyomuş gibi hissetmeyin, herkesin kadrosu çok oturmuş ve iyi, fark yemeniz yenilmeniz bu sebepten. Oynayıp kart kasın ve geliştirmeye bakın, kimyanızı yüksek tutun. Savunma için de en önemli şey aceleci olmamak :).

Dostum bilmeden yazma, fut modunda eski tip savunma yapamıyorsun.

Konuya gelirsek ilk başlarda hiç buna alışık olmayan birisi için aşırı zor bir durum. Ben de çok zorlandım. Nereden baksan 1 hafta alışma süreci var. Bir de kendinizi çok kötü oynuyormuş gibi hissetmeyin, herkesin kadrosu çok oturmuş ve iyi, fark yemeniz yenilmeniz bu sebepten. Oynayıp kart kasın ve geliştirmeye bakın, kimyanızı yüksek tutun. Savunma için de en önemli şey aceleci olmamak :).

Sorry.

Dostum bilmeden yazma, fut modunda eski tip savunma yapamıyorsun.

Konuya gelirsek ilk başlarda hiç buna alışık olmayan birisi için aşırı zor bir durum. Ben de çok zorlandım. Nereden baksan 1 hafta alışma süreci var. Bir de kendinizi çok kötü oynuyormuş gibi hissetmeyin, herkesin kadrosu çok oturmuş ve iyi, fark yemeniz yenilmeniz bu sebepten. Oynayıp kart kasın ve geliştirmeye bakın, kimyanızı yüksek tutun. Savunma için de en önemli şey aceleci olmamak :).

Dostum ben Online Mod'da oynuyorum henüz daha fut moduna geçemedım. Sectıgım takıma muadil bir takımverıyor sistem Online olarak onlarla oynuyorum ama mümkün değil yani savunma yokmus gibi oynuyor sanki. Mesela bana hangi tuslara basmam gerektigi konusunda da ipuçları verebilir misin? Yakın markaj + takım arkadası ile savunmayı mı önerirsin? Yoksa adamın uzerıne gelmesını bekleyene kadar herhangı bir hamle yapmamayı mı?

Şöyle diyebilirim bence pres butonunu kullanma adamı kendin marke et çünkü taktiksel savunmada adama yapışmıyor, sen kendin daha iyi ayarlayabilirsin. Her zaman sprinti kullanma çünkü adam en ufak hareketle seni pazara yollayabilir :D . Kare tuşuyla top çalma atağı yapıyorsun, bunun için de en iyi anı beklemeye çalış spamlama sürekli pek bir işe yaramaz üstüne faul penaltı vs yapabilirsin. Bir oyuncuya tek bas, takım arkadaşı çağırı kullanma çünkü o da pek bir işe yaramıyor ve üstüne bir oyuncu gereksiz bir şekilde boşa kaçabilir.

Bir de FUT'a başlamanı öneririm, en zevk veren modlardan bir tanesi. Ne kadar erken başlarsan da o kadar iyi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı