Oyun FIFA 22 %84 indirimle 96TL

Almanızı tavsiye etmem şu an kadro ve sbc kartların sonuna geldi oyun yeni oyun zaten yakında çıkar orası net. Fakat şu an herkes kadrosunu oturttu millet şu an bıraktı seneye yatırım yapıp ellerinde ki oyuncu ve coinleri gerçek nakit karşılığı satmaya başladı alacak olan arkadaşlara tavsiyem 1K ya yakın FIFA 22 tecrübeme dayanarak söylüyorum almayın. Evet mükemmel fiyat fakat alırsanız hemen iade edeceğiniz bir oyun olamaz çünkü 2 saat zaten antrenman ve başlangıç görevleri sürüyor ha ben Online oynamam fut ile işim yok derseniz orası ayrı o zaman alabilirsiniz tabii ki de. Ama şunu da unutmayın hem Online hem Single modda çok çok büyük %72 seviyesinde bir momentum sorunu var FIFA 22 de geçtiğimiz sene %62 ondan önce ki sene %59'du momentum ne diyeceksiniz de atıyorum Online veya Single da bir rakibe gol attığınızda ikinci yarı ya da golden bir süre sonra oyuncuları daha hızlı ve daha enerjik oluyor ve size çok çok saçma gol atıp size cihazınızı kırdırabiliyor bunları göz önünde bulundurun.
 
Tek tesellim HOI4 indirime girmesi. En azından şimdilik tek DLC alayım işime yarayanı.

İndirimde zaten. Bugün girdi. 😀
 

İndirimde zaten. Bugün girdi. 😀

Onu biliyorum hocam 😃 merak ettiğim Steam büyük indirim zamanı değil arka arkaya bu kadar sansasyonel indirim yapılması.
 
Bunu almak yerine XBox Gamepass platformundan Ultimate paketini alırsanız aylık 45 liraya 100'den fazla oyun ve EA Play üyeliği veriyor. Fifa 22 de EA Play'a düşücek zaten.
Bu da bir seçenek.
Onu biliyorum hocam 😃 merak ettiğim Steam büyük indirim zamanı değil arka arkaya bu kadar sansasyonel indirim yapılması.
Büyük indirimi beklemek biraz riskli. Kur artıyor. Bu yüzden ben aldım alacağımı yine de biraz para bıraktım.
 
@254182 Bence momentumu fazla takmamak gerek.. Ben bu konuda ilk sıkıntısını dile getirenlerdenim.

Momentumu senin lehine de kullanıyor.. Lakin ciddiyetin, hırsın kalmıyor.. Haksız gol attığını düşünüyorsun.. Takmamak en iyisi.
 

Geri
Yukarı