EA App FIFA 22 Açılmıyor

Erenn20za

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Merhabalar, başlıkta yazdığıım gibi FIFA'm açılmıyor. Normalde Game Pass'im vardı, onun sayesinde EA Play'de geliyordu ve oynayabiliyordum. Ama Game Pass pahalı geldiği için iptal ettim ve onun yerine EA Play aldım yine Microsoft'tan. Ama oyun sanki hiçbir üyelğim yokmuş gibi davranıyor ve oyunumu açmıyor. (Oyuna erişiminiz yok diyor ve bu hataya daha önce Game Pass'i ödemediğimde olmuştu.)

Buradaki çözümlere bakabilirsiniz.

Ben ea.com'daki daki bu linkte bulunan 9. paylaşımdaki çözümü uyguladım ve oyun açıldı. Türkçeleştirerek buraya paylaşıyorum.

EA hesabınıza giriş yapın. https://myaccount.ea.com/

Ekranın sağ üst kısmında görünen kullanıcı adının (EA Kimliğinizin) rastgele bir harf ve rakamlar dizisi olduğunu göreceksiniz. Bu uzun kullanıcı adı Steam, Origin ve Xbox Gamepass hesaplarınızın senkronize edilmesini engelliyor.

Kullanıcı adının profilinize girerek "Düzenle" bağlantısını tıklayın ve güvenlik kontrollerini takip edin (2 adımlı auth. yapılandırmanız yoksa bunları ayarlayın).

Güvenlik kontrollerinden geçtikten sonra, kullanıcı adınızı güncelleyebilmelisiniz. Değiştirin ve kaydedin. Ben kısa bir kullanıcı adı seçtim.

Web sitesinden (log out) çıkış yapın. Yeniden giriş yaparak oyunu çalıştırmayı deneyin. Ben bu aşamada siteden log out yaptıktan sonra ea play uygulamasını açtım ve xbox ile bağlandım. sonra uygulama içinden ve masaüstü simgesinden oyun simgesine çift tıklayarak oyunu başlatabildim.

Umarım sizlere de yardımı dokunur.

Bir bakayım hocam, eğer olursa çözüm olarak işaretleyeceğim.

Yok hocam ne yaparsam yapayım sanki hiç bir üyeliğim yokmuş gibi davranıyor EA.

Son düzenleme:
Belki hesap değişikliği yüzündendir, silip yeniden indirin hocam ya da bir kısmını silip doğrulama yapın.
Hocam öncelikle Program Files'ten dosyaları silip repairledim, olmadı. Şimdi EA ile tüm ilgili şeyleri sildim ve tekrardan yükledim fakat hala sanki bir aboneliğim yok gibi gözüküyor. Hocam bi EA uygulamasının fotosunu atsam yardımcı olabilir misiniz lütfen ?

Hocam öncelikle Program Files'ten dodyaları silip repairledim, olmadı. Şimdi EA ile tüm ilgili şeyleri sildim ve tekrardan yükledim fakat hala sanki bir aboneliğim yok gibi gözüküyor. Hocam bi EA uygulamasının fotosunu atsam yardımcı olabilir misiniz lütfen ?
Hocam benim de FIFA 23 üzerinde böyle bir sorunum vardı, EA silince düzelmişti. Chrome üzerinden de hesaba giriş yapıp deneyin. Öyle bir çözüm de görmüştüm. Atın fotoğrafı.

Hocam normalde o işaretli yerde sadece FIFA 22 yüklü olduğu için FIFA vardı. Şuan sanki hiçbir oyunum yokumş gibi davranıyor.

Dosya Ekleri

• a.png
    a.png
    1,5 MB · Görüntüleme: 51

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı