K Kalem21 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2016 Mesajlar 1.788 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2022 #11 Oyun Artık EA Play ve XBOX Game Pass'e dahil oldu. Onlardan birini alıp oynamak daha mantıklı.
VRTX Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Diğer 27 Haziran 2022 #12 Hyrooa dedi: 95 TL'ye alınır. Kariyeri sarabilir güzel ama Online tarafı için alacaksanız almayın 23 çıkacak zaten. Fakat yine de arada sırada sinir krizleri geçirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben zaten kariyer modu ve arkadaşlarımla oynamak amaçlı alacağım Online modda oynayacağımı pek düşünmüyorum.
Hyrooa dedi: 95 TL'ye alınır. Kariyeri sarabilir güzel ama Online tarafı için alacaksanız almayın 23 çıkacak zaten. Fakat yine de arada sırada sinir krizleri geçirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben zaten kariyer modu ve arkadaşlarımla oynamak amaçlı alacağım Online modda oynayacağımı pek düşünmüyorum.
Levuse Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 2.549 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2022 #13 İndirimde alın kesinlikle kariyer modu için alıyormuşsunuz zaten çok sarıyor.