FIFA 22 çıktığında FIFA 21'e ne olur?

Katılım
1 Eylül 2020
Mesajlar
1.747
Makaleler
1
Çözümler
18
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar. Steam yaz indirimlerinde FIFA 21'i satın almayı düşünüyorum. FIFA 22 çıktığında hala Steam'de satmaya devam ederler mi? Yani PES serisinde olduğu gibi yeni oyun çıktığında eskisinin satışını durdururlar mı? Origin'de FIFA için bu taktik izleniyor. Steam'de de öyle olur mu sizce? Ve FIFA 22 çıktığında FIFA 21 satışları durmazsa büyük indirimler yapılır mı? Yani asıl planım FIFA 22 çıkınca ve FIFA 21 satıştan kalkmazsa biraz daha bekleyip oyunu daha ucuza almak. Teşekkürler şimdiden.
 
Selamlar. Steam yaz indirimlerinde FIFA 21'i satın almayı düşünüyorum. FIFA 22 çıktığında hala Steam'de satmaya devam ederler mi? Yani pes serisinde olduğu gibi yeni oyun çıktığında eskisinin satışını durdururlar mı? Origin'de FIFA için bu taktik izleniyor. Steam'de de öyle olur mu sizce? Ve FIFA 22 çıktığında FIFA 21 satışları durmazsa büyük indirimler yapılır mı? Yani asıl planım FIFA 22 çıkınca ve FIFA 21 satıştan kalkmazsa biraz daha bekleyip oyunu daha ucuza almak. Teşekkürler şimdiden.

FIFA 20 Steam'de satılmadığına göre FIFA 22 çıkınca 21 satışları durur diye düşünüyorum.
 
FIFA 20 Steam'de satılmadığına göre FIFA 22 çıkınca 21 satışları durur diye düşünüyorum.

Ama bundan önce çoğu EA oyunu -FIFA serisi dahil- Steam'de satılmıyordu. FIFA 21 ile ilk defa Steam'e geldi. Merak ettiğim şey normalde Origin'de yeni FIFA çıktığında eskisi satıştan kaldırılıyor. Steam'de de böyle olur mu?
 

Geri
Yukarı