FIFA 22 demo çıkacak mı?

mrscaletta

Hectopat
Biliyorsunuz ki geride bıraktığımız sezonda EA "oyunu daha kararlı yapmak adına bu sene demo sürümü yapmayı planlamıyoruz" deyip demo sürüm çıkarmamışlardı. İnternette herhangi bir kaynakta 22 demo hakkında bilgiye sahip olan birileri var mı? Bu sezon Demo'nun çıkması benim için çok önemli sanırım 22 ile birlikte Next gen Graphics PC'ye de gelecek ve benim laptop kaldırır mı kaldırmaz mı en ufak fikrim yok.

O oyunun DLC'sini sadece Pelectronic Arts bilir.

FIFA oyunları çok abartı bir sistem istemiyor sistemini söylersen daha iyi yardımcı olabiliriz ben bu sistemle FIFA 19 oynuyorum sorunsuz.

Büyük ihtimalle geçen seneki gibi EA Play alanlar sadece 10 saatlik bir oyun süresine sahip olacaklar ve 8 gün boyunca 10 saat oynayabileceksiniz ardından mayıs ayı gibi EA Play'e komple dahil olur ayrıca laptopunuzun sistem özelliklerini verirseniz yardımcı olabilirim

Ekran kartım Intel UHD 620, 8GB Ram, I5 8265U. Bu sistemle şuan Fifa 21 High ayarda 35-45 arası FPS alıyorum ama Fifa 22de Yeni nesil grafiklere geçilirse pek şansımın olacağını sanmıyorum.

Yaklaşık 1 hafta sonra çıkacağı büyük bir söylenti. 22 takım veya 18 takım olacakmış dünyanın en büyük kulüpleri olacakmış.

Ekran kartım Intel UHD 620, 8 GB RAM, i5 8265U. Bu sistemle şu an FIFA 21 High ayarda 35-45 arası FPS alıyorum ama FIFA 22'de yeni nesil grafiklere geçilirse pek şansımın olacağını sanmıyorum.

FIFA 22 PC'de yeni nesil grafikler olmayacak.

FIFA 22 PC'de yeni nesil grafikler olmayacak.
Grafikler bire bir aynı yeni nesil grafiklerle fakat Hyper Motion Teknolojisi yani oyuncuların futbolcuların oyun içerisinde hareketleri kısıtlı kalacak, oyuncu hareketleri olsun vb bu FIFA 22'nin PC versiyonu için sunulmadı. 2 sene sonra dahil edecekleri söyleniyor.

Oyun yeni nesil grafiklerle gelecek değil mi sadece Hyper Motion teknolojisi gelmeyecek peki bu bilgiye nereden edindiniz benim bildiğim PC'ye eski nesil geçen seneki FIFA 21 olduğu gibi PC de FIFA 22 aynı olacak nex gen olmayacak dendi yani gelmeyecek olan sadece Hyper Motion teknolojisi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…