FIFA 22 demo çıkacak mı?

Oyun yeni nesil grafiklerle gelecek değil mi sadece Hyper Motion teknolojisi gelmeyecek peki bu bilgiye nereden edindiniz benim bildiğim PC'ye eski nesil geçen seneki FIFA 21 olduğu gibi PC de FIFA 22 aynı olacak nex gen olmayacak dendi yani gelmeyecek olan sadece Hyper Motion teknolojisi mi?
Yabancı kaynaklardan öğreniyorum, UT'de tanıştığım yabancı FIFA 22 Leaks hesapları var Twitter'da. Onlar açıklıyor bir çok şeyi. Hyper Motion dedikleri şey next gen olarak geçiyor şuan da fakat sadece oynanış adına değişiklikler yapmakta bu teknoloji. PCye uyarlanması zaman alacak. Oyun PC'de grafik açısından PS5 ile aynı olacak fakat Hyper Motion teknoloji entegre olmayacak PC'ye. Bunu FIFA yapımcıları, PC oyuncuları için daha iyi olacak diye iddaa ediyor. Bekleyip görelim.

Yabancı kaynaklardan öğreniyorum, Ut'de tanıştığım yabancı FIFA 22 leaks hesapları var Twitter'da. Onlar açıklıyor birçok şeyi. Hyper Motion dedikleri şey Next gen olarak geçiyor şu an da fakat sadece oynanış adına değişiklikler yapmakta bu teknoloji. PC'ye uyarlanması zaman alacak. Oyun PC'de grafik açısından PS5 ile aynı olacak fakat Hyper Motion teknoloji entegre olmayacak PC'ye. Bunu FIFA yapımcıları, PC oyuncuları için daha iyi olacak diye iddia ediyor. Bekleyip görelim.

İnşallah dediğiniz gibi olursa direk oyuna alacağım ben bir demo çıksın görelim anladığım kadarıyla FIFA 22 PC de PS5 grafikleri olacak ançak Hyper Motion teknoloji olmayacak.
Yabancı kaynaklardan öğreniyorum, Ut'de tanıştığım yabancı FIFA 22 leaks hesapları var Twitter'da. Onlar açıklıyor birçok şeyi. Hyper Motion dedikleri şey Next gen olarak geçiyor şu an da fakat sadece oynanış adına değişiklikler yapmakta bu teknoloji. PC'ye uyarlanması zaman alacak. Oyun PC'de grafik açısından PS5 ile aynı olacak fakat Hyper Motion teknoloji entegre olmayacak PC'ye. Bunu FIFA yapımcıları, PC oyuncuları için daha iyi olacak diye iddia ediyor. Bekleyip görelim.

Sizi tekrar rahatsız ediyorum boyle bir yazı falan varsa atabilir misiniz lutfen meraktan çatlıyorum :D

Son düzenleme:
İnşallah dediğiniz gibi olursa direk oyuna alacağım ben bir demo çıksın görelim anladığım kadarıyla FIFA 22 PC de PS5 grafikleri olacak ançak Hyper Motion teknoloji olmayacak.

Sizi tekrar rahatsız ediyorum boyle bir yazı falan varsa atabilir misiniz lutfen meraktan çatlıyorum :D
Yok ne rahatsızlığı, https://twitter.com/DonkTrading bu hesabın geçmiş tweetlerine kadar inerseniz bazı bilgiler veriyor ben buradan öğrenmiştim hatırladığım kadarıyla. UT için mi alıyorsunuz kariyer modumu için mi siz?

Yok ne rahatsızlığı, https://twitter.com/DonkTrading bu hesabın geçmiş tweetlerine kadar inerseniz bazı bilgiler veriyor ben buradan öğrenmiştim hatırladığım kadarıyla. Ut için mi alıyorsunuz kariyer modumu için mi siz?

Kariyer modu için alacağım ben ut pek sevmem ben.
Doğru gibi çıksın görelim O zaman inşallah denilen gibidir.

twitter.png

Tamamdır on sipariş verdim bir de demo çıkarsa o zaman görebiliceğiz inşallah dediğiniz gibi olur eğer olmazsa direk iade ederim bunun dışında BF2042 ve Dying Light 2 var alırım bekleyip gorelim bir de demo çıkış tarihi kismende olsa açıklandı 15 Eylül günü demo çıkacakmış bir soylenti.

Kaynak FIFA 22 demo: FIFA 22 Demo ve Erken Erişim Tarihleri Sızdırıldı

FIFA 22.png

Son düzenleme:

Maalesef biraz once EA Play ile PC üzerinden denedim grafikler eski nesil ve almaya değmez ileride 160TL falan düşerse alırım o paraya gidip deatloop alacağım FIFA 21 yeterli bizim için şimdilik aralarında fark var yok değil ama konsoldaki FIFA'yı görünce PC oynayasım gelmiyor bana kalırsa sanki FIFA 21 göre daha kötü etmişler gibi FIFA 22'nin grafiklerini bilemiyorum ama almamaya karar verdim ben.

Maalesef biraz once EA Play ile PC üzerinden denedim grafikler eski nesil ve almaya değmez ileride 160TL falan düşerse alırım o paraya gidip deatloop alacağım FIFA 21 yeterli bizim için şimdilik aralarında fark var yok değil ama konsoldaki FIFA'yı görünce PC oynayasım gelmiyor bana kalırsa sanki FIFA 21 göre daha kötü etmişler gibi FIFA 22'nin grafiklerini bilemiyorum ama almamaya karar verdim ben.
Grafikleri eski nesil olması benim için çok iyi oldu hocam. Oyuncu kariyerinde yapılan yenilikler ve oynanışa dokundurulan ufak rötuşlar hoş gibi duruyor. Oyuna bu sene uğraşılmış yani 160TL civarlarına düşünce alacağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı