FIFA 22 için kol önerisi

Mehmetsabrig21

Centipat
Daha fazla  
Genelde sadece hafta sonları FIFA oynuyorum ve kolları da arkadaşım getiriyor. Onunla beraber oynuyoruz. Şu an kol almak istiyorum ve aklımda iki seçenek var. Teknosa'da ikili PS3 kolu 220 lira iken orijinal kol bu fiyata oranla çok pahalı, sizce Teknosa'daki kol alınır mı?

Genelde sadece hafta sonları FIFA oynuyorum ve kolları da arkadaşım getiriyor. Onunla beraber oynuyoruz. Şu an kol almak istiyorum ve aklımda iki seçenek var. Teknosa'da ikili PS3 kolu 220 lira iken orijinal kol bu fiyata oranla çok pahalı, sizce Teknosa'daki kol alınır mı?

Malzeme kalitesi farkı olur, uzun süreli kullanım için orijinal daha iyi.

Hem PS3 koluyla hem de PS4 koluyla PC de FIFA oynayan biri olarak kesin şekilde söylüyorum PS3 kolu çekilecek çile değil.
Sorunları;
1- kablosuz bağlamak istersen araya scp diye bir program koymalısın bu da PC'deki Bluetooth aygıtını sadece kola özel yapıyor yani başka cihaz bağlanamıyor artık.
2- 1.dediğimi yaptın diyeli bağlanma sorunu var.
3- girişi eski diye kablo bulmak zor.

PS4 kolu yani DS4 avantajları;
1- oyunu Steam'den açıyorsan Steam direkt tanıyıp bütün işlemleri yapıyor ekstra programsız kullanabiliyorsun ki bu harika bir özellik.
2- ergonomisi daha iyi.
3- hassasiyeti daha iyi (çakması bile iyi )

Ben BİM'den bile aldım. Polosmart PS4 koluyla 50 saat Spider-Man 100saat Forza Horizon 4 oynadım. Şimdi de RD2 oynuyorum memnunum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı