Çözüldü FIFA 22 menüde kasıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11
Makaleler
2
Daha fazla  
RAM
Crucial Ballistix 8gb 3266mhz cl16+Adata Xpg 8gb 3266mhz cl16 ram
Ekran kartı
MSI RX570
Anakart
BİOSTAR A320M-H
İşlemci
R3 2200G
Merhaba. Game Pass'ten FIFA 22 indirdim ancak menü de kasıyor. Oyun içinde FPS 200leri zorlarken gol attıktan sonraki yakın çekimde ve normal menüde oyun 20 ila 30FPS arası geziyor. Çözümü nedir?
Sürücüler güncel.

Çözüm
Ekran Kartı Sürücünüzü DDU ile kaldırıp tekrardan yükleyin. Bende de RX 570 var ve bu oyunda sabit 30 FPS alıyordum. DDU kullandıktan sonra düzelmişti.

Bir deneyeyim.

Sorunu çözdüm. AMD softwareden FIFA22'yi seçip o program için FreeSync kapattım ve menüde 70-85FPS alıyorum.
Oyunu başlatmadan önce gelen penceredeki ayarlardan 60 FPS'e sabitlemeyi denediniz mi? Bir takım kasma problemleri o şekilde çözülebiliyor.

Denedim, bu sefer de menü de 45FPS oluyor ancak oyun içinde yakın çekimlerde yine 20FPS'lere düşüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran Kartı Sürücünüzü DDU ile kaldırıp tekrardan yükleyin. Bende de RX 570 var ve bu oyunda sabit 30 FPS alıyordum. DDU kullandıktan sonra düzelmişti.

Bir deneyeyim.

Sorunu çözdüm. AMD softwareden FIFA22'yi seçip o program için FreeSync kapattım ve menüde 70-85FPS alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı