AtmacA1963 Decapat Katılım 27 Ekim 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2022 #1 FIFA 22 oynarken ara ara internet gidiyor ama oyunu kapattığımda sorun devam ediyor, anca PC reset atana kadar düzelmiyor. Yardımcı olur musunuz? Oyun oynarken arkada oyun indiremez hale geldim.
FIFA 22 oynarken ara ara internet gidiyor ama oyunu kapattığımda sorun devam ediyor, anca PC reset atana kadar düzelmiyor. Yardımcı olur musunuz? Oyun oynarken arkada oyun indiremez hale geldim.
kyujin Decipat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 3.016 Çözümler 8 30 Ekim 2022 #2 Hocam oyunla alakalı değil internetiniz ile alakalı. Arkadan oyun da indiriyormuşsunuz ayrıca. Artı 0 Eksi
KS KS AtmacA1963 Decapat Katılım 27 Ekim 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2022 #3 kyujin dedi: Hocam oyunla alakalı değil internetiniz ile alakalı. Arkadan oyun da indiriyormuşsunuz ayrıca. Genişletmek için tıkla... sadece fifada oluyor ama fifa oynarken internet ara ara kesildiği için indirme yapmaya kalksam yapamıyorum Artı 0 Eksi
kyujin dedi: Hocam oyunla alakalı değil internetiniz ile alakalı. Arkadan oyun da indiriyormuşsunuz ayrıca. Genişletmek için tıkla... sadece fifada oluyor ama fifa oynarken internet ara ara kesildiği için indirme yapmaya kalksam yapamıyorum
kyujin Decipat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 3.016 Çözümler 8 30 Ekim 2022 #4 AtmacA1963 dedi: sadece fifada oluyor ama fifa oynarken internet ara ara kesildiği için indirme yapmaya kalksam yapamıyorum Genişletmek için tıkla... İndirme işlemini tamamlayıp oynayın. Son düzenleme: 30 Ekim 2022 Artı 0 Eksi
AtmacA1963 dedi: sadece fifada oluyor ama fifa oynarken internet ara ara kesildiği için indirme yapmaya kalksam yapamıyorum Genişletmek için tıkla... İndirme işlemini tamamlayıp oynayın.
KS KS AtmacA1963 Decapat Katılım 27 Ekim 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2022 #5 kyujin dedi: İndirme işlemini tamamlayıp oynayın. Genişletmek için tıkla... indirme yapmadığım zamanlarda oluyor ki yapsam aynı yapmasam aynı ve kafayı yicem çok saçma Artı 0 Eksi
kyujin dedi: İndirme işlemini tamamlayıp oynayın. Genişletmek için tıkla... indirme yapmadığım zamanlarda oluyor ki yapsam aynı yapmasam aynı ve kafayı yicem çok saçma