Çözüldü FIFA 22 "too many computers have accessed this account" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

oguzhan125

Decapat
Daha fazla  
Gamefix'den FIFA 22 aldım paylaşımlı hesap "too many computers have accessed this account's version of FIFA 22 recently. Please try again later.” hatası alıyorum bir türlü oyuna giremedim interneti kapatsamda girilmiyor internet açıkken de böyle hata alıyorum. Hesaptan çıkıp geri giremem de kod almakla uğraşmam gerek o zamanda, repair yapsam da oyuna bir türlü giremedim.

Bir hesaba 24 saat içinde 5 bilgisayardan giriş yapılabilir, sonrasında beklenmesi gerekir.
EA hesabı yakalamış izin vermiyor artık, elinde patlamış yapabileceğin hiçbir şey yok.

1 hafta boyunca internet kapalıyken oyuna girince sorun çözülüyor sallamayınız.

Sallamıyorum EA kabak gibi yazmış oraya, bu hesap patlamış diye. Nasıl oynayacağını bilmem ama.

EA hesabı yakalamış izin vermiyor artık, elinde patlamış yapabileceğin hiçbir şey yok.

Bazı forumlarda 24 saati geçince girebiliyorsun demişlerde o da ne kadar gerçekse.

İnterneti tamamen kes öyle gir oynayabilirsin.

1 hafta boyunca internet kapalıyken oyuna girince sorun çözülüyor sallamayınız.

Ben interneti kapatmıştım girmeyi denedim direkt EA App'e attı çevrim içi olmanız lazım demişlerdi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazı forumlarda 24 saati geçince girebiliyorsun demişlerde o da ne kadar gerçekse.

Ben interneti kapatmıştım girmeyi denedim direkt EA App'e attı çevrim içi olmanız lazım demişlerdi.

24 saat olayı dogru ancak daha uzun surdugu oluyor. İnternet varken ayar yapabildiğiniz kısma gelin orada kapatın.

24 saat olayı dogru ancak daha uzun surdugu oluyor. İnternet varken ayar yapabildiğiniz kısma gelin orada kapatın.

Eve geçince deneyeceğim biş.

Evet oyna seçeneğine basmadan önce int kestim sonra tam oyuna girecekken siyah ekran oldu 1 saniye sonra attı ChatGPT'ye sordum kendisi de lisansı kabul etmesi için ilk başta menüye girmek lazım dedi internet bağlantısıyla girip lisansı kabul etmesi için, ondan sonra EA App'den offline yapıp oynayabilirsiniz dedi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı