FIFA 22'de %100 CPU kullanımı oluyor

Emo60

Centipat
Katılım
15 Ağustos 2022
Mesajlar
24
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Orijinal FIFA 22'e sahibim oyuna girdiğimde CPU %100 oluyor bunu nasıl düzeltirim?

Sistemim:
İşlemci: Intel i5-10500
Anakart: Gigabyte Z490.
Ekran kartı: EVGA GTX 1070 8 GB.
RAM: 16 GB.
 
Tamam arkadaşlar belki ben yanlışım belki siz ama lütfen arkadaşa çözüm bulmaya çalışalım. Üstelik büyük harf yazmak burada yasak. Ve sen de okumayı unutmuş olabilir mi sin %20 veya farklı herhangi bir değer yazmışım oraya. Her neyse. Lütfen kavga etmeye değil çözüm bulmaya çalışalım.

Kavga etmeye değil yanlış bilgi verdiğin için seni düzeltmeye çalışıyoruz ama hala savunma yapıyorsun. 2003 yılından beri bilgisayar ile uğraşan biriyim sence senin söylediğinde doğruluk payı varsa evet doğru ama şurası yanlış demez miyim? İşlemci kullanımı %100 olursa ekran kartı kullanımı düşük olur yani ikisi %100 olma gibi bir ihtimal yok. Varsa da sorun vardır mükemmel bir durum değildir.

Teşekkür ederim hocam saygı duyuyorum. :)
 
Örnek verdim ama arkadaşın sistemin üzerine değil. Benim Türkçem mi kötü? Sen mi yanlış anlıyorsun?
%100 CPU ve GPU kullanımı normal demişsin. Ben ona göre cevap veriyorum. Konu sahibinin sistemine uzaktan yakından alakası yok.

Hala diretiyor doğru bildiğini zannedip anlamıyorum. Ben öyle biliyordum demek ki yanlışmış demek çok mu zor arkadaş. Bilmiyorum demek ayıp değil ki şaka gibi.
 
Örneğin bir tane oyun oynuyorum. GPU kullanımı %99 ve CPU kullanımı %13-20 değerlerde geziyor. %20 CPU kullanımı oyunu akıcı oynatmaya yeterli bir değerken neden gereğinden fazla CPU'nun tamamı kullanılsın?
Ben sana anlatmaya çalıştığım şey oyunlarda %100 CPU kullanımı anormal bir durum. Bunu sana kim anlattıysa artık.
Yeni bir konu aç. Bilgili insanlar seni bilgilendirirler artık.

Dalga geçmeseler bilgilencez Technopat ortamı çöp kutusundan farksız.
 
Hala diretiyor doğru bildiğini zannedip anlamıyorum. Ben öyle biliyordum demek ki yanlışmış demek çok mu zor arkada. Bilmiyorum demek ayıp değil ki şaka gibi.

Konuyla alakasız cevap veriyor. Anlamyorum ben bu çocuğu. Yanlış bildiğini düzeltmek aptallık değil ki.

Dalga geçmeseler bilgilencez Technopat ortamı çöp kutusundan farksız.

Ne yapalım? Yanlış bilgiyle her tarafa yayılır artık.
 
Konuyla alakasız cevap veriyor. Anlamyorum ben bu çocuğu. Yanlış bildiğini düzeltmek aptallık değil ki.

Ne yapalım? Yanlış bilgiyle her tarafa yayılır artık.

Hocam tamam bilmiyoruz, %100 CPU kullanımı anormal demekten başka bir şey demiyorsunuz laf atmaya gerek yok biliyorsanız anlatın.
 
Eğer sizi iyi hissetiricekse arkadaşlar mesajlarımı siliyorum. Ve artık sizin yazılarınıza herhangi bir cevap vermeyeceğim (yanlış veya doğru)Sadece arkadaşın sorularına yanıt vermeye çalışacağım.(yanlış veya doğru)
 
Hocam oyunu ultra ayarlara aldım. Ayrıca işlemci sıcaklığında bir değişiklik olmuyor hep 50 derecede kalıyor, Malwarebytes yerine Kaspersky ile tarama yaptım bilgisiyar temiz çıktı.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_334.png
    Screenshot_334.png
    51,8 KB · Görüntüleme: 30

Yeni konular

Geri
Yukarı