merhabalar aynı sorun bende de yaşanıyor çözdüyseniz cevaplayabilir misiniz ?Steam'deki indirimden dolayı FIFA 23 aldım fakat oyun EA anti cheate kadar geliyor ardından kapanıyor. Ne yapmalıyım?
Maalesef yapamadım ea epostada gönderdim cevap vermiyorlar,bugün baktım güncelleme gelmiş bunla alakalı tekrar indireyeceğim olucakmı bilmiyorum olursa haber veririm.Merhaba bir gelişme oldu mu? Birebir aynı sorunu yaşıyorum.
Merhaba, Aynı sorunu bende yaşıyorum da çözebildiniz mi?merhaba geçenlerde oynadığım fifa 23 şimdi açılmıyor, Anticheat açılıyor 5-10 saniye sonra tekrar ea'i açıyor bütün yöntemleri denesemde açılmıyor yardım edin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.