DeSeRT_TR Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.575 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2022 #11 kurbagasurat dedi: FIFA 22 şu an bende var. Ama 23 alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alınmaz. Çöp. Sorunlu. Pahalı oyun.
kurbagasurat dedi: FIFA 22 şu an bende var. Ama 23 alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alınmaz. Çöp. Sorunlu. Pahalı oyun.
kurbagasurat Decapat Katılım 6 Ekim 2022 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2022 #12 JBKARTAL dedi: Hocam bir detorit human oynayaın alabiliyorsanız RDR2 alın oda güzel oyun bütçe söyleyin ona göre size oyun öneriyim. Genişletmek için tıkla... Yani bütçe var ama sevebileceğim oyunlar olacak böyle hikayesi saracak beni.
JBKARTAL dedi: Hocam bir detorit human oynayaın alabiliyorsanız RDR2 alın oda güzel oyun bütçe söyleyin ona göre size oyun öneriyim. Genişletmek için tıkla... Yani bütçe var ama sevebileceğim oyunlar olacak böyle hikayesi saracak beni.
3 370655 Megapat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 7.346 Çözümler 60 31 Ekim 2022 #13 @kurbagasurat madem FIFA seviyormuşsun yapıştır gitsin.
JBKARTAL Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 850 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kuyumcu 31 Ekim 2022 #14 kurbagasurat dedi: Yani bütçe var ama sevebileceğim oyunlar olacak böyle hikayesi saracak beni. Genişletmek için tıkla... Hocam fıfa 23 alın Bide +detroit alın tadından yenmez .
kurbagasurat dedi: Yani bütçe var ama sevebileceğim oyunlar olacak böyle hikayesi saracak beni. Genişletmek için tıkla... Hocam fıfa 23 alın Bide +detroit alın tadından yenmez .
All The Way Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 2.036 Makaleler 1 31 Ekim 2022 #15 kurbagasurat dedi: Yani bütçe var ama sevebileceğim oyunlar olacak böyle hikayesi saracak beni. Genişletmek için tıkla... RDR2 gibi bir baş yapıt var bir sürü güzel hikayeli oyun var eğer oynamadıysanız. FIFA 22 varmış zaten. Bence bütçenizi daha iyi değerlendirin.
kurbagasurat dedi: Yani bütçe var ama sevebileceğim oyunlar olacak böyle hikayesi saracak beni. Genişletmek için tıkla... RDR2 gibi bir baş yapıt var bir sürü güzel hikayeli oyun var eğer oynamadıysanız. FIFA 22 varmış zaten. Bence bütçenizi daha iyi değerlendirin.
kurbagasurat Decapat Katılım 6 Ekim 2022 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2022 #16 JBKARTAL dedi: Hocam FIFA 23 alın bir de +Detroit alın tadından yenmez. Genişletmek için tıkla... Alıyorum kesbisolsun.
JBKARTAL dedi: Hocam FIFA 23 alın bir de +Detroit alın tadından yenmez. Genişletmek için tıkla... Alıyorum kesbisolsun.
JBKARTAL Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 850 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kuyumcu 31 Ekim 2022 #17 kurbagasurat dedi: Alıyorum kesbisolsun. Genişletmek için tıkla... kesbiolsun derken neyi kastetdiniz anlamadım hocam.
kurbagasurat dedi: Alıyorum kesbisolsun. Genişletmek için tıkla... kesbiolsun derken neyi kastetdiniz anlamadım hocam.
kurbagasurat Decapat Katılım 6 Ekim 2022 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2022 #18 JBKARTAL dedi: Kesbiolsun derken neyi kastettiniz anlamadım hocam. Genişletmek için tıkla... Giden paraya hahaha.
JBKARTAL dedi: Kesbiolsun derken neyi kastettiniz anlamadım hocam. Genişletmek için tıkla... Giden paraya hahaha.
Baho78 Megapat Katılım 9 Temmuz 2017 Mesajlar 154 1 Kasım 2022 #19 Bence kış indiriminde 400 TL bandına düşer o zamanı beklemek daha iyi tabii ben kariyer modu için oynuyorum şimdilik Fifa 22 götürüyor ama bi 23'ü de oynamak istiyor insan...
Bence kış indiriminde 400 TL bandına düşer o zamanı beklemek daha iyi tabii ben kariyer modu için oynuyorum şimdilik Fifa 22 götürüyor ama bi 23'ü de oynamak istiyor insan...
Emil Breivik Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2017 Mesajlar 1.559 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2022 #20 Bence alınmaz.