FC 24 çıkmış sanırım ancak FIFA 23 almayı düşünüyorum Online serveri hala aktif oluyor mu? Bir diğer soru ise sistem kaldırır mı?
GTX 1050 Ti 4 GB.
i5 2500K 3.2GHz
8 GB RAM.
SSD.
Game Pass alsan daha mantıklı. Aylık 80 TL verip bütün oyunları erişim almanın nesi kötü olabilir ki.
FC 24 çıkmış sanırım ancak FIFA 23 almayı düşünüyorum Online serveri hala aktif oluyor mu? Bir diğer soru ise sistem kaldırır mı?
GTX 1050 Ti 4 GB.
i5 2500K 3.2GHz
8 GB RAM.
SSD.
Online serverı aktif oluyormu hala? sadece online giriyorum ayrıca cross platform varmı?Bence almana gerek yok Game Pass'ten oyna büyük paralar verilecek oyunlardan değil FIFA oyunları. Sistemin yeter mi bilmiyorum FIFA'nın optimizasyonu PC kısmında çok kötü![]()
Serverlar aktif, cross platform var ama o sistemle online modda çok sıkıntı yaşayabilirsiniz.Online serverı aktif oluyormu hala? sadece online giriyorum ayrıca cross platform varmı?
GTX 1050 Ti 4 GB.
i5 2500K 3.2GHz
8 GB RAM.
SSD.
Online modun İnt ile alakası yok mu? ping sorunu yokServerlar aktif, cross platform var ama o sistemle online modda çok sıkıntı yaşayabilirsiniz.
Game Pass alsan daha mantıklı. Aylık 80 TL verip bütün oyunları erişim almanın nesi kötü olabilir ki.
Oyun zaten 170 TL bedava resmen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.