FIFA 23 aşırı kolay

Zorluk seçkinde ve rekabetçi modu da açık ama lig ikincisi Trabzonspor'a 5 tane sallayarak kazanıyorum maçı ve bundan gram zevk almıyorum. Oyunu oynamaya başlayalı birkaç gün oldu, genel olarak defans yapmak zorlaşmış ama yapay zeka defans yapmıyor, yapamıyor.

Dünya klası modunda Karagümrük ile Totenhama 6 gol salladım. :)

Hocam kadronuzu cok güclü yapiyor musunuz? Ben kariyer açarken gerçekçi oynamaya dikkat ederim tüm oyun ayarlarını her şeyede gerçekçi olsun diye ayarlarım oyun bir tık daha zor oluyor zaten güclü bir kadro cektiyseniz Trabzon basit gelir ben gerçekçi oynamaya çalışıyorum kariyer modunda öyle güzel topcular almiyorum çok da kolay gelmiyor bana.

Hocam kadronuzu cok güclü yapiyor musunuz? Ben kariyer açarken gerçekçi oynamaya dikkat ederim tüm oyun ayarlarını her şeyede gerçekçi olsun diye ayarlarım oyun bir tık daha zor oluyor zaten güclü bir kadro cektiyseniz Trabzon basit gelir ben gerçekçi oynamaya çalışıyorum kariyer modunda öyle güzel topcular almiyorum çok da kolay gelmiyor bana.
Daha ocak ayına bile gelmedim oyun da😃 İlk dönem transferi gerçekçilik için kapatmıştım zaten.

Zorluk seçkinde ve rekabetçi modu da açık ama lig ikincisi Trabzonspor'a 5 tane sallayarak kazanıyorum maçı ve bundan gram zevk almıyorum. Oyunu oynamaya başlayalı birkaç gün oldu, genel olarak defans yapmak zorlaşmış ama yapay zeka defans yapmıyor, yapamıyor.

Biraz takımı düşürebilirsin Galatasaray Trabzon'dan daha güçlü mesela.

Güçlü takımlarla oyna, bak bakayım kolaymıymış. Bir de sen online oynamayı dene nasıl da 90'lık Benzema ile seni kaleye sokuyorlar izlersin.
Değişen bir şey var mı?

Dosya Ekleri

• img-20230621-wa0004-jpg.1830691.png
    img-20230621-wa0004-jpg.1830691.png
    3,4 MB · Görüntüleme: 59
Fifa'dan vazgeçip FM oynamayı deneyebilirsiniz. Cidden zorlayıcı ama zaman zaman kanser edici. Tabi çok farklı oyunlar ama tatmin hissi çok daha yüksek FM'nin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı