Rehber: Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...www.technopat.net
Pardon hocam ben sadece hata diye okuyunca bunu attım.
Debug programında bakacağım bir neden hata verdiğini anlayacağım.
Hocam banada directX hatası veriyo çözümünü buldunuz mu acaba?Debug programında bakacağım bir neden hata verdiğini anlayacağım.
Engine_render_core2_platformpcdx12 diyor ne demek bu.
Hocam bana da DirectX hatası veriyor çözümünü buldunuz mu acaba?
Valla hocam kafayı yedim bende pc kapanmasın diye pcye format attım çünkü hep kapanıyodu tam tamam dedim oynıcam dedim bu sefer directx hatası verdi kafayı yiyecem hocam ya.Bende aylardır aynı sorun var, ne yaptıysam olmadı denediğim çözümleri söylesem dudağınız uçuklar ne formatı kaldı ne başka bir şeyi çözüm önerebilecek var mı @ilnessaw hocam sen ne zamandır yaşıyorsun bu sorunu ve ne sıklıkla yaşıyorsun belki beyin fırtınası ile çözebiliriz ya da bilen birileri çıkar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.