Merhaba FIFA 23'ü denemek için Steam üzerinden EA Play satın aldım. Fakat oyun indirmesi bittikten sonra bu hatayı alıyorum ve oyun açılmıyor. Her yolu denedim ama çözüm bulamadım.
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...
FİFA 23 10 saatlik deneme versiyonunu oynamak için xbox game pass ten oyunu indirdim hata verdi onunla 3 gündür uğraşıyorum sonra canıma tak etti kendi steam hesabımdan bir kez daha ea play aboneliği satın aldım şuan origin hesabımda aynı oyundan 2 tane var ve ikisi de açılmıyor.