FIFA 23 EA App'te açılmıyor

Daha fazla  
Arkadaşlar biliyorsunuz Origin devri kapandı. Sabah Origin'e girdiğimde EA App yüklememi istedi yükledim ancak FIFA 23'e girmeye çalıştığım zaman fotoğraftaki hatayı aldım. Çözümünü bilen arkadaşlar var mı?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    192,1 KB · Görüntüleme: 105
Aynı sorunu yaşayıp şu şekilde çözüme ulaştım;

• FIFA 23 klasöründe _ınstaller klasöründeki EaGameCheat.exesine sağ tıklayıp uyumluluk (en: Compatibility) sekmesinden run as administrator (yönetici olarak çalıştır) seçiliyse kaldırın.
  • Yine EaGameCheat.exe'ye gelip açılan pencereden FIFA23 seçip uninstall edin.
  • EA App uygulamasından Saat'in kenarında bulunan açık uygulamalar kısmından çıkış yapın. Dikkat sign out değil, uygulamayı sağ tıkla kapatacaksınız.
  • FIFA 23'ü normal .exeden başlatın eğer bir aksiyon almazsa, yönetici olarak çalıştırın.
  • EA Game cheat sayfası geldiğinde muhtemelen az önce uninstall ettiğimiz modülün olduğunu söyleyecektir, reinstall dedikten sonra deneyin.
Eğer bu şekilde çalışmazsa EA forumlarında çözüm ile ilgili bulduğum görseli akşam paylaşabilirim. Hatırladıklarımdan aktarabileceklerim bunlar.

Aynı sorunu yaşayıp şu şekilde çözüme ulaştım;

• FIFA 23 klasöründe _ınstaller klasöründeki EaGameCheat.exesine sağ tıklayıp uyumluluk (en: Compatibility) sekmesinden run as administrator (yönetici olarak çalıştır) seçiliyse kaldırın.
  • Yine EaGameCheat.exe'ye gelip açılan pencereden FIFA23 seçip uninstall edin.
  • EA App uygulamasından Saat'in kenarında bulunan açık uygulamalar kısmından çıkış yapın. Dikkat sign out değil, uygulamayı sağ tıkla kapatacaksınız.
  • FIFA 23'ü normal. Exeden başlatın eğer bir aksiyon almazsa, yönetici olarak çalıştırın.
  • EA Game cheat sayfası geldiğinde muhtemelen az önce uninstall ettiğimiz modülün olduğunu söyleyecektir, reinstall dedikten sonra deneyin.
Eğer bu şekilde çalışmazsa EA forumlarında çözüm ile ilgili bulduğum görseli akşam paylaşabilirim. Hatırladıklarımdan aktarabileceklerim bunlar.

Hocam teşekkür ederim eve geçince deneyip sonucu bildiririm.

galiba çözdüm windows c diskine tıklıyosunuz ordan program files ordan electronic arts a giriyosunuz ben ordan ea launcher zaten yönetici olarak çalışıyordu ama ea desktop yönetici olarak çalışmıyorudu onu yönetici olarak çalıştırdığımda oyun kusursuz çalıştı halla bazı dosyalar origin de olduğu için ea nin bütün uygulamalarını yönetici olarak çalıştırdım yani ve oldu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı