L Liastenz Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #1 Oyunu Game Pass'tan aldım ve ilk haftalarda sorun yokken durduk yere birden oyunum ana menüde FPS'yi monitörün herztinin yarısına (35) sabitliyor.
Oyunu Game Pass'tan aldım ve ilk haftalarda sorun yokken durduk yere birden oyunum ana menüde FPS'yi monitörün herztinin yarısına (35) sabitliyor.
Yagami Light Hectopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 52 Yer Konoha Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Haziran 2023 #2 Ana menüde öyle oyun monitör hertzinin yarısına sabitliyor yapabileceğin bir şey yok. Artı 0 Eksi
KS KS L Liastenz Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #3 Yagami Light dedi: Ana menüde öyle oyun monitör hertzinin yarısına sabitliyor yapabileceğin bir şey yok. Genişletmek için tıkla... kariyer oynarken hatırlıyorum öyle bişe yoktu yenimi geldi . Artı 0 Eksi
Yagami Light dedi: Ana menüde öyle oyun monitör hertzinin yarısına sabitliyor yapabileceğin bir şey yok. Genişletmek için tıkla... kariyer oynarken hatırlıyorum öyle bişe yoktu yenimi geldi .