Ben buttondatasetup. İni dosyasında PlayStation Controllerın altında diğer Controller a kadar olan ki yerleri silmiştim öyle düzelmişti.
Ben buttondatasetup. İni dosyasında PlayStation Controllerın altında diğer Controller a kadar olan ki yerleri silmiştim öyle düzelmişti.
Hocam çözebildiniz mi ?Kanka benim şu an Game pad çalışıyor FIFA 22 de çalışıyor ama 23 de olmuyoro Game pad var ama tuşlar yanlış R2 ile L2 tuşları hiç çalışmıyor yukarıdaki çözümleri de yapmaya çalıştım ama olmadı ne yapmalıyım?
çözebildin mi kardeşim bende hala aynı.Kanka benim şu an Game pad çalışıyor FIFA 22 de çalışıyor ama 23 de olmuyoro Game pad var ama tuşlar yanlış R2 ile L2 tuşları hiç çalışmıyor yukarıdaki çözümleri de yapmaya çalıştım ama olmadı ne yapmalıyım?
ben de xoutput ile düzelttim ama bu sefer hem kendi hem de xoutputun oluşturduğu sanal gamepad aynı anda çalıştı yani tuşlar 2 kere basıyordu bunu da hidhide ile çözdüm arada bir mouse donuyor ama sorunu çözemeyen arkadaşlar bunu yapabilir.En son ben XOutput indirdim öyle düzelttim
En son ben XOutput indirdim öyle düzelttim.
Hocam tam olarak nasıl düzelttiniz şu an çok ihtiyacım var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.