FIFA 23 gamepadi görmüyor

Kaan1922

Hectopat
Daha fazla  
Hayırlı akşamlar, başlıkta dediğim gibi gamepadi görmüyor. YouTube'da Steam'e ekleyin diyor fakat oyunu Epic Games'den aldığım için yapamadım, X360CE denedim o da olmadı. Yok mudur çözümü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ama herkeste olmuyor arkadaşım PS4 kolu ile sıkıntısız oynuyor, bunun sebebi ne acaba?

Hocam vallahi benim arkadaşlarda benim sorunu anlamadı nedeni yok vallaha hocam şansımıza küselim ben iade ettim oyunu ama sizin için bayağı geç kalınmış.

Hocam oyunu nereden aldınız yardımcı olabilirim. Birde gamepadiniz nedir?

Evet çalışıyor.
Hocam Steam'i aç, sağ altta "+" tuşu var ona bas. "Steam dışı oyun ekle" yazısına bas. Oradan Epic Games'i ekle.

Sonra kütüphaneye gir. Arama kısmına Epic Games'i arat ve aç. Gamepadin çalışacaktır.

Hocam Steam'i aç, sağ altta "+" tuşu var ona bas. "Steam dışı oyun ekle" yazısına bas. Oradan Epic Games'i ekle.

Sonra kütüphaneye gir. Arama kısmına Epic Games'i arat ve aç. Gamepadin çalışacaktır.

Olmadı hocam, yine de teşekkür ederim.

Evet Steam'den başlattım fakat Epic Games'ten açılırken EA'ye gönderiyor ondan olabilir mi?
O zaman "Steam dışı oyun ekle" yerine EA uygulamasını da ekle bakalım. Direkt EA'yı başlat ordaki kütüphaneden aç. Olur belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…