EndoBero Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 929 Daha fazla Cinsiyet Diğer 5 Nisan 2024 #1 Elinde 80-85 gen oyunculu save dosyası olan var mı? Benimkini kaybettim bastan baslamak istemiyorum.
darkdays164 Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2024 #2 EndoBero dedi: Elinde 80-85 gen oyunculu save dosyası olan var mı? Benimkini kaybettim bastan baslamak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam FIFA 23'te hazır oyuncuyu alıp kariyer yapmak var mı bilmiyorum ama yapılıyorsa 80/85 arasından oyuncu bulup kullanabilirsin şu siteden. FIFA 23 Oyuncu Reytingleri - EA SPORTS FIFA 23’teki en yüksek reytingli oyuncular için resmi FIFA 23 Oyuncu Reytinglerine göz atın. www.ea.com Artı 0 Eksi
EndoBero dedi: Elinde 80-85 gen oyunculu save dosyası olan var mı? Benimkini kaybettim bastan baslamak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam FIFA 23'te hazır oyuncuyu alıp kariyer yapmak var mı bilmiyorum ama yapılıyorsa 80/85 arasından oyuncu bulup kullanabilirsin şu siteden. FIFA 23 Oyuncu Reytingleri - EA SPORTS FIFA 23’teki en yüksek reytingli oyuncular için resmi FIFA 23 Oyuncu Reytinglerine göz atın. www.ea.com