Bilerek geçirmiyorlar para kazanamazlar diye oradan. Ben onun haricinde FIFA 21'de Kasım-Haziran arası 22'de yarım yıl 23'de de birkaç ay FUT oynadım aşırı sinir bozucu ve bağımlılık yapıcı olduğu için her sene başlamadan duramıyorum bir türlü ama bu sene kararlıyım seneye alırsam başlamayacağım. Adamların orada tek yaptığı her sene aynı oyuncuları benzer kartlarla oyuna getirmek, baktın iyi ilerliyorsun full ICON takımlı adamları önüne çıkartıp sinir bozucu hale getirmek. Ama bütün para FUT üzerinde döndüğü için oraya getirirse yenilik getiriyor. Bunun asıl sebebi de rakipsizlik bir tane düzgün rakip olsa her sene yeni bir şeyin eklendiği oyun oynarız ama PES tamamen gittiğinden beri hiçbir şey yok. Kariyerde opsiyonlu satın alma 22'de gelmişti mesela aşırı basit bir şey yani. Hala zorunlu satın alma hali yok mesela onu bekliyorum bu sene daha oynamadım kariyer ama gelmemiştir diye tahmin ediyorum. Ödeme planı falan yapıp taksitli ödeme yine basit bir şey onun harici daha Pes 2011'di sanırım kulüp batırdım ben eksi bakiyeye düştüm Ronaldo'yu getiricem diye en sağlam oyuncular Ronaldo dahil daha maç oynamadan kulüpten ayrıldı falan yani detaylandırılacak o kadar çok şey var ki zevkli hale getirilebilecek ama adamlar diyor ki zaten benim oyunumu alacak alacağı başka bir şey yok o zaman niye uğraşayım.