FIFA 23 kariyer modu yavaşlatılabilir mi?

sertax

Decapat
Daha fazla  
İlginç bir soru gelecek. Nette konuyu araştırdım ancak yabancı kaynaklarda da bulamadım. Sorun şu ki; kariyer modda yıllar geçtikçe gerçek futbolcuların yaşlanıp emekli olması ve yerini regenlere bırakması biraz can sıkıyor. acaba, kariyer moddayken "geçen bir yılı yarı yıl gibi" yapmanın bir yolu var mıdır? Mesela, bir futbolcu 2 sezon sonra +1 yaş yaşlanacak. Umarım Cheat Engine gibi uygulamalarla bunu akıl edip deneyen olmuştur. Biraz kurcaladım fakat bulamadım.

Son düzenleme:
Hiç denk gelmedim ama derece sabitleme gibi bir seçilebilir ayar koysalar keşke. Gelişen gelişsin potansiyeline ulaşsın sonra da düşmesin oyunun içindeki oyuncular üzerinden dönsün oyun regenler girmeden işin içine çünkü çok sıkıcı olabiliyorlar tipleri bile irite ediyor beni. Birde daha 20 yaşında 95 ama serbest kalmış olarak buluyorsun gibi saçma sapan şeyler oluyor sık sık veya bazı özellikleri full bazıları 60 falan saçma yani. Benim dediğim fikir de mantık olarak saçma ama en azından regenlerden daha eğlenceli.

Hiç denk gelmedim ama derece sabitleme gibi bir seçilebilir ayar koysalar keşke. Gelişen gelişsin potansiyeline ulaşsın sonra da düşmesin oyunun içindeki oyuncular üzerinden dönsün oyun regenler girmeden işin içine çünkü çok sıkıcı olabiliyorlar tipleri bile irite ediyor beni. Birde daha 20 yaşında 95 ama serbest kalmış olarak buluyorsun gibi saçma sapan şeyler oluyor sık sık veya bazı özellikleri full bazıları 60 falan saçma yani. Benim dediğim fikir de mantık olarak saçma ama en azından regenlerden daha eğlence
Ben de aynı şeyden yakınıyorum. Bir takımda uzun soluklu kariyer yapayım diyorum, 3 sezon sonra bir bakmışsın oyunun datasında bulunan futbolcuların çoğu emekli olmuş. Sonra her takım regen dolmaya başlıyor. Dediğin gibi bir de overall´i yüksek serbest regenler var ki gel bana hile yap diyor.

Şu kariyer modunu kapsamlı olarak elden geçiremediler gitti. Hiç olmazsa bir sezon geçişini 0,5 şeklinde de yapsalar razıyım. Yapmıyorlarsa da sistem dosyasından modlayabilelim Total War serilerinde olduğu gibi. Online falan da oynamam sadece kariyer için oynuyorum.

Bilerek geçirmiyorlar para kazanamazlar diye oradan. Ben onun haricinde FIFA 21'de Kasım-Haziran arası 22'de yarım yıl 23'de de birkaç ay FUT oynadım aşırı sinir bozucu ve bağımlılık yapıcı olduğu için her sene başlamadan duramıyorum bir türlü ama bu sene kararlıyım seneye alırsam başlamayacağım. Adamların orada tek yaptığı her sene aynı oyuncuları benzer kartlarla oyuna getirmek, baktın iyi ilerliyorsun full ICON takımlı adamları önüne çıkartıp sinir bozucu hale getirmek. Ama bütün para FUT üzerinde döndüğü için oraya getirirse yenilik getiriyor. Bunun asıl sebebi de rakipsizlik bir tane düzgün rakip olsa her sene yeni bir şeyin eklendiği oyun oynarız ama PES tamamen gittiğinden beri hiçbir şey yok. Kariyerde opsiyonlu satın alma 22'de gelmişti mesela aşırı basit bir şey yani. Hala zorunlu satın alma hali yok mesela onu bekliyorum bu sene daha oynamadım kariyer ama gelmemiştir diye tahmin ediyorum. Ödeme planı falan yapıp taksitli ödeme yine basit bir şey onun harici daha Pes 2011'di sanırım kulüp batırdım ben eksi bakiyeye düştüm Ronaldo'yu getiricem diye en sağlam oyuncular Ronaldo dahil daha maç oynamadan kulüpten ayrıldı falan yani detaylandırılacak o kadar çok şey var ki zevkli hale getirilebilecek ama adamlar diyor ki zaten benim oyunumu alacak alacağı başka bir şey yok o zaman niye uğraşayım.

Bilerek geçirmiyorlar para kazanamazlar diye oradan. Ben onun haricinde FIFA 21'de Kasım-Haziran arası 22'de yarım yıl 23'de de birkaç ay FUT oynadım aşırı sinir bozucu ve bağımlılık yapıcı olduğu için her sene başlamadan duramıyorum bir türlü ama bu sene kararlıyım seneye alırsam başlamayacağım. Adamların orada tek yaptığı her sene aynı oyuncuları benzer kartlarla oyuna getirmek, baktın iyi ilerliyorsun full ICON takımlı adamları önüne çıkartıp sinir bozucu hale getirmek. Ama bütün para FUT üzerinde döndüğü için oraya getirirse yenilik getiriyor. Bunun asıl sebebi de rakipsizlik bir tane düzgün rakip olsa her sene yeni bir şeyin eklendiği oyun oynarız ama PES tamamen gittiğinden beri hiçbir şey yok. Kariyerde opsiyonlu satın alma 22'de gelmişti mesela aşırı basit bir şey yani. Hala zorunlu satın alma hali yok mesela onu bekliyorum bu sene daha oynamadım kariyer ama gelmemiştir diye tahmin ediyorum. Ödeme planı falan yapıp taksitli ödeme yine basit bir şey onun harici daha Pes 2011'di sanırım kulüp batırdım ben eksi bakiyeye düştüm Ronaldo'yu getiricem diye en sağlam oyuncular Ronaldo dahil daha maç oynamadan kulüpten ayrıldı falan yani detaylandırılacak o kadar çok şey var ki zevkli hale getirilebilecek ama adamlar diyor ki zaten benim oyunumu alacak alacağı başka bir şey yok o zaman niye uğraşayım.
Opsiyonlu satın alma ile 2 sezonda dandik takımı bile dünya klasına çevirebiliyorsun. Daha çok eksik veya gereksiz özellik var ama dediğin gibi, hepsi pazarlama stratejisiyle ilgili. Zamanında aynı şeyi PES yaparken, şimdi roller değişti.

FUT kadar anlamsız bir online mekanik yok. En iyi oyunlarla oynamak bana keyif vermez şahsen. En son Fifa 11´de Ultimate oynadım, ondan sonra arcade hale getirdiler. Bu değişmez artık, ortada rakip de olmadığı için mecbur keyif aldığımız yönleriyle devam edicez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı