FIFA 23 kasıyor

Mustafa_06

Hectopat
Daha fazla  
2 gün önce FIFA 23 indirdim ilk indirip oyandığımda bir sıkıntı yoktu ama şimdi ara sahnelerde falan çok fazla kasıyor. Kornerlerde falanda kasıyor bunun çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
En düşük ayarlara almadığın sürece ara sahneler hep kasıyor. Bende de oyun 100+ fps, ara sahneler 15-45 arası oynuyor en düşük ayar hariç tüm ayarlarda, ultra, high, orta farketmeksizin. Optimizasyonu çöp yani, 3090 falan olmadığı sürece ara sahnelerde delirirsin, bin kere desteğe yazdım, umursamıyorlar. Çok fazla oyunu bozan hatada var, orta sahada faul oluyor, penaltı veriyor. Oyuncular anlık insan üstü boostlanıyor ya da görünmez duvarlara takılı kalıyorlar. Kaleciler pes13 plaseleri yiyor 35 metreden, bir tane geri adım atmadan oldukları yerde zıplıyorlar. İndirimden 200 liraya almamış olsam, 600,700 tl bayılsam her gün forumda konu açar ağlardım, o derece sinir bozucu sorunlarla dolu bir oyun.

En düşük ayarlara almadığın sürece ara sahneler hep kasıyor. Bende de oyun 100+ FPS, ara sahneler 15-45 arası oynuyor en düşük ayar hariç tüm ayarlarda, Ultra, high, orta fark etmeksizin. Optimizasyonu çöp yani, 3090 falan olmadığı sürece ara sahnelerde delirirsin, bin kere desteğe yazdım, umursamıyorlar. Çok fazla oyunu bozan hatada var, orta sahada faul oluyor, penaltı veriyor. Oyuncular anlık insan üstü boostlanıyor ya da görünmez duvarlara takılı kalıyorlar. Kaleciler pes13 plaseleri yiyor 35 metreden, bir tane geri adım atmadan oldukları yerde zıplıyorlar. İndirimden 200 liraya almamış olsam, 600,700 TL bayılsam her gün forumda konu açar ağlardım, o derece sinir bozucu sorunlarla dolu bir oyun.

Ben de almak istiyordum iyi ki almamışım Game Pass'ten indirdim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı