FIFA 23 Online klavye çalışmıyor

BAYIR KASABI

Centipat
Daha fazla  
Değerli arkadaşlar; FIFA 23'te normal kariyer modu - Volta modu gibi oyunlarda klavye ayarlarını yaptığında oyun tamam. Ancak sezon modları kısmına geçtiğinde Online oynamak istediğinde ve maça bağlandığında klavye işlemiyor. Ayarlara giriyorsun kumanda 5 yazıyor. Yahu ben masaüstü bilgisayardan oynuyorum. Bende gamepad yok ya da atari kolu yok. Klavye'ye nasıl geçeceğim? Tam 7 kere denedim hepsinde yenildim daha siftahım yok. Online oynamaya başlayınca hareket edemiyorsun klavye çalışmıyor. Koskoca Türkiye cumhuriyetinde şu oyunu oynayıpta çözebilen yok mu gerçekten?

Değerli arkadaşlar; FIFA 23'te normal kariyer modu - Volta modu gibi oyunlarda klavye ayarlarını yaptığında oyun tamam. Ancak sezon modları kısmına geçtiğinde Online oynamak istediğinde ve maça bağlandığında klavye işlemiyor. Ayarlara giriyorsun kumanda 5 yazıyor. Yahu ben masaüstü bilgisayardan oynuyorum. Bende gamepad yok ya da atari kolu yok. Klavye'ye nasıl geçeceğim? Tam 7 kere denedim hepsinde yenildim daha siftahım yok. Online oynamaya başlayınca hareket edemiyorsun klavye çalışmıyor. Koskoca Türkiye cumhuriyetinde şu oyunu oynayıpta çözebilen yok mu gerçekten?
Kardeş naptın çözebildin mi sorunu? Bende de aynı sorun var 2 gündür kafayı yedirtti. Normal kariyer modunda klavye ayarları çalışıyor ama online oyuna girince şut yerine orta açıyor, sprint çalışmıyor vs. Yapabilen birileri varsa yardımcı olsun lütfen.

Gardaşım sorunu çöezemedim. Kendi çapımda offline takılıyorm... Belli ki bu oyun PS3 kolu istiyor. Ya da gamepad. Malesef çok araştırdım ama bulamadım... O yüzden şu an için yapacak birşey yok.. Gamepad'in varsa oyna.. Yoksa çözümü bekle. Bu cahiller'in resmi web sitesindede çözüm olmadığına göre sorun ciddi

Gardaşım sorunu çöezemedim. Kendi çapımda offline takılıyorm... Belli ki bu oyun PS3 kolu istiyor. Ya da gamepad. Malesef çok araştırdım ama bulamadım... O yüzden şu an için yapacak birşey yok.. Gamepad'in varsa oyna.. Yoksa çözümü bekle. Bu cahiller'in resmi web sitesindede çözüm olmadığına göre sorun ciddi
Valla bir haftadır denemediğim yöntem kalmadı. Bir kereliğine gamepad takıp oynadım sonra klavye gitti. Saçma sapan bir iş. Yabancı forum sitelerini de araştırdım kimse bulamıyor çözümünü. Büyük ihtimalle oyun yedeğini bulutta depoladığı için oradaki yedeği bulup silmek gerek.

Saçma bir problem. Yani bu oyunu türkiyede kaç bin kişi oynuyor. 1 kişide çıkıp cevaplamıyor ona ayar oluyorum. Peki ya bu online'da karşımıza çıkan türkler kim ? Ben pc'den oynayamıyorum. Gamepad'im yok. Klavyede çalışmıyor. SORUN ÇÖZÜLMEDİ

Saçma bir problem. Yani bu oyunu türkiyede kaç bin kişi oynuyor. 1 kişide çıkıp cevaplamıyor ona ayar oluyorum. Peki ya bu online'da karşımıza çıkan türkler kim ? Ben pc'den oynayamıyorum. Gamepad'im yok. Klavyede çalışmıyor. SORUN ÇÖZÜLMEDİ
oynayanların çoğu gamepad ile oynuyor orda görünüyor. klavyeyle oynayanların başına gelen bir durum. gamepass den almıştım oyunu şimdi steamden aldım o sorunu çözdüm ama şimdi de kariyer modunda pasları aşırı derecede sert atıyor, hızlı koşuyor, sert şut çekiyorlar. sıfır oyun klavyeden başka bir şey de takmadım. oyun zaten baştan sona problemli. online de görmüyor musun saçma sapan hileleri öğrenmiş o şekilde oynuyorlar.

Arkadaşların dediği gibi bu sorun için sanırım gamepad almak gerekiyor. Insanlar bu oyunlara sahip olabilmek için yüzlerce lira ödüyor ve yetmezmis gibi extra konsol almak zorunda kalıyor. Sen git son sistem bilgisayar yap oyun al vs. Otur başına ama klavye çalışmasın. Yahu gamepad alsam giderim PS5 alırım. Bu konu çözülemedi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı