Çözüldü FIFA 23 oynarken mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

FatihT38

Hectopat
Daha fazla  
RAM
Corsair Vengeance RGB Pro 8x2
SSD veya HDD modeli
Samsung 860 EVO
Ekran kartı
GTX 1060 6 GB
Anakart
Gigabyte AX370 Gaming 5
İşlemci
Ryzen 5 2600
Çözüm
Peki gamepadsiz kullanımda mavi ekran durumu çözülürse gamepad ile kullanma şansım olmayacakmı çünkü fifayı klavyeden oynandığını bilmiyorum ben.

Peki ekran kartı driverını güncellemiştim 2 gün önce bu arada hatayı dün gece 12 den beri alıyorum o sebepten olma ihtimali varmı çünkü gamepadsiz oyunu nasıl denerim onu düşünüyorum son çare bi önceki sürüme dönüp şansımı denesem bidaha olursa gamepadsiz kullanmaya çalışırım

Ekran kartı driverını eski sürüme aldım düzeldi.
1 gündür mavi ekran almadım bir daha
  • Uygulayalım:
  • Hard Disk Sentinel yazılımı ile "genel bakış" sekmesini ve Smart verilerini paylaş lütfen.

• DDU ile ekran kartı sürücünü kaldırıp GTX 1060 WHQL son sürüm driver kur.
  • Kullandığın Xbox oyun kolunun varsa driverını silip bir süre bağlama.

• Bluetooth sürücünü kaldır ve yeniden başlattığında Windows'un kurduğu sürücü dursun. (gerekirse aygıt kimliği ile doğru versiyonu bulabiliriz.)

Sorunun sebebi sanki Bluetooth aygıtın veya diskin gibi geliyor.

hocam söylediklerini yaptım harddisk konusunda ve ekran kartı driverlarını sildim birdaha kurdum düzelmedi kablosuz gamepad kullandığım için olmuş olabilir bluetooth adaptörü de takılı usb portuna bir kaç ayar daha kurcaladım sorun devam ederse gamepad i ve bluetooth adaptörünü çıkarıp deneyeceğim.

Oyunun kurulu olduğu diskin verilerini mi paylaşayım yoksa sistemin kurulu olduğu diskin mi
çünkü sistemi ssd ye kurdum oyun Hard Disk de yer alıyor

Dosya Ekleri

• Screenshot (2).png
    Screenshot (2).png
    160,9 KB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot (3).png
    Screenshot (3).png
    176,1 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot (4).png
    Screenshot (4).png
    148 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot (5).png
    Screenshot (5).png
    183,1 KB · Görüntüleme: 42
Peki gamepadsiz kullanımda mavi ekran durumu çözülürse gamepad ile kullanma şansım olmayacakmı çünkü fifayı klavyeden oynandığını bilmiyorum ben.

Peki ekran kartı driverını güncellemiştim 2 gün önce bu arada hatayı dün gece 12 den beri alıyorum o sebepten olma ihtimali varmı çünkü gamepadsiz oyunu nasıl denerim onu düşünüyorum son çare bi önceki sürüme dönüp şansımı denesem bidaha olursa gamepadsiz kullanmaya çalışırım

Ekran kartı driverını eski sürüme aldım düzeldi.
1 gündür mavi ekran almadım bir daha

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı