Çöker kanka. Sistemin iyi değilse çöker. Sistem özellikleri herhalde vahiy yoluyla gelecek.Merhaba, daha demince FIFA oynarken rakibim birden oyunu duraklatti ve bilgisayarimda anormal seyler olmaya basladi. Direct X error dedi, explore.exe gitti, mouse gitti ne yapacagimi bilemedim. Yardimci olur musunuz?
Merhaba, daha demince FIFA oynarken rakibim birden oyunu duraklatti ve bilgisayarimda anormal seyler olmaya basladi. Direct X error dedi, explore.exe gitti, mouse gitti ne yapacagimi bilemedim. Yardimci olur musunuz?
İ5 10400f Rtx 2060 16 gb ram anakart asus bm 450-kydı galibaÇöker kanka. Sistemin iyi değilse çöker. Sistem özellikleri herhalde vahiy yoluyla gelecek.
Bir çılgınlık yapıp kapatmayı dene. Tuşuna 1 kere kısa bas kapanıcaktır.
Sürücüler güncel mi? Ayrıca hangi launcher ile oynuyorsun?İ5 10400f Rtx 2060 16 gb ram anakart asus bm 450-kydı galiba
Sızmak öyle kolay bir şey değil kanka.İ5 10400f Rtx 2060 16 gb ram anakart asus bm 450-kydı galiba
Normal bir şey mi yani bilgisayara biri sızmaya çalışmış olabilir mi?
Sürücüler güncel mi? Ayrıca hangi Launcher ile oynuyorsun?
Steam, Epic, EA.Sürücüler güncel olması lazım bakayım gene de. Launcher'i anlamadım ne Launcher'i?
Belli ki arkadaş anlamayan birisi, explorer.exe kapanmış. Sistemle alakası yok. Çözüme gelecek olursak; CTRL+ALT+DELETE > Görev yöneticisi > Dosya (sol üst tarafta) > Yeni görev çalıştır > Çıkan yere explorer.exe yaz, Görev yöneticisi ayrıcalığı tikini işaretle.Çöker kanka. Sistemin iyi değilse çöker. Sistem özellikleri herhalde vahiy yoluyla gelecek.
Steam, Epic, EA.
Sisteme Kaspersky yükle ve tara.Steam'den oynuyorum. Korkmamın nedeni sızmayla alakalı bir şey olmasından dolayıydı diyorsanız sızma zor bir şey, sıkıntı yok. Anormal bir şey gibi geldi hatanın kodu falan da yazmıyordu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.