Çözüldü FIFA 23 oyun içerisine girilmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mandastik

Decapat
Herkese merhaba. FIFA 23'ü açtığımda ekran böyle kalıyor ve oyun içerisine giremiyorum. Girip ekran ayarı yapmaya çalıştığımda sürekli büyülüp küçülüyordu uygulama ama ekran ayarlarına giremedim çünkü mouse aktifti ve ortada durduğu için sürekli menüleri ortaya yönlendiriyordu. Sorunu çözmeme yardım edebilecek varsa çok sevinirim.

1664534940451.png

Benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar Bilgisayar>Belgeler>FIFA 23 klasöründeki fifasetup.ini dosyasını not defteri ile açıp aşağıdaki ayarları yaparlarsa sorun ortadan kalkıyor.

Eki Görüntüle 1531741
Eki Görüntüle 1531742

Son düzenleme:
Çözüm
Hayır netten baktığımda güncelleme bekleyin dediler BIOS'tan nasıl çözüm yapabilirim?
Youtube üzerinde bir çok anticheat hatası çözümü videosu gördüm "FIFA 23 Anticheat Error" diye aratıp sorununuzla alakalıysa bakabilirseniz belki çözüm olabilir.

Hocam aynısı bende de yaşanıyor çoğu kişide bu sorundan müzdarip. EA'ya gram saygım kalmadı artık.
Sadece bekleyeceğiz yani öyle mi ? Sinir bozucu.

Borderless başlattığımda da bunu yaşıyorum. İçeri girdiğimde mouse hep ortaya getiriyor menüleri ve sürekli EA sosyal açılıp kapanıyor.

Sorunumu çözdüm. Çözüldü olarak işaretleyebilirseniz sevinirim. İlk mesajımı da düzenleyip arkadaşlara nasıl çözdüğümü göstereceğim.

Benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar Bilgisayar>Belgeler>FIFA 23 klasöründeki fifasetup.ini dosyasını not defteri ile açıp aşağıdaki ayarları yaparlarsa sorun ortadan kalkıyor.

1664536425599.png

1664536493751.png
Optimizasyondan dolayı olduğunu söylüyor çoğu kişi, bizde ortaklaşa aldık hiçbir şekilde oyunu açamadık Anti cheat saçmalığı yüzünden.

Anti-cheat için BIOS'tan çözüm yapılabiliyormuş sanırım denediniz mi?

Hayır netten baktığımda güncelleme bekleyin dediler BIOS'tan nasıl çözüm yapabilirim?

Youtube üzerinde bir çok anticheat hatası çözümü videosu gördüm "FIFA 23 Anticheat Error" diye aratıp sorununuzla alakalıysa bakabilirseniz belki çözüm olabilir.

Hocam aynısı bende de yaşanıyor çoğu kişide bu sorundan müzdarip. EA'ya gram saygım kalmadı artık.
Sadece bekleyeceğiz yani öyle mi ? Sinir bozucu.

Borderless başlattığımda da bunu yaşıyorum. İçeri girdiğimde mouse hep ortaya getiriyor menüleri ve sürekli EA sosyal açılıp kapanıyor.

Sorunumu çözdüm. Çözüldü olarak işaretleyebilirseniz sevinirim. İlk mesajımı da düzenleyip arkadaşlara nasıl çözdüğümü göstereceğim.

1664536425599.png

1664536493751.png

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı