FIFA 23 ping düşürme

bazinga23

Hectopat
FIFA 23'te pingim 57 süper Online fiber kullanmaktayım EA'in kendi sitesinde Superonline fiber kullanıcılarının ortalama 47 pingte oynadığı gözüküyor benim neden böyle yüksek bugüne kadar sadece 1 kere 50 ping altını gördüm. https://help.ea.com/en/ea-connection-quality-report/ site bu merak edenler varsa bulunduğunuz bölgedeki ISS'lerin ortalama ping değerini gösteriyor en düşük durunetmiş benim olduğum bölgede kullanan var mı? İlk kez duyuyorum adını.

Bence çok takılmayın. 47 ve 57 ms arasında hissedilir bir fark olacağını sanmıyorum. Fifa serverlarında sorun ping değil. Serverlar aşırı kötü.

Ben hep 42 ms’te oynuyorum bazı maçlar akar bazıları akmaz. Reddit’te Almanya’da oynayan oyuncuların konularına bakabilirsiniz. 10 ms’te oynayan oyuncular da şikayetçi. 5-10 ms ile çok şey değişecekmiş gibi kendinizi boş yere yormayın.

FIFA 23'te pingim 57 süper Online fiber kullanmaktayım EA'in kendi sitesinde Superonline fiber kullanıcılarının ortalama 47 pingte oynadığı gözüküyor benim neden böyle yüksek bugüne kadar sadece 1 kere 50 ping altını gördüm. https://help.ea.com/en/ea-connection-quality-report/ site bu merak edenler varsa bulunduğunuz bölgedeki ISS'lerin ortalama ping değerini gösteriyor en düşük durunetmiş benim olduğum bölgede kullanan var mı? İlk kez duyuyorum adını.
Ben 200 alıyorum.

Hocam aynı değerler ve sorunlar bende de mecvut, 2 senedir 59 57 altı gormedım turknet ve süper online dahil olmak üzere, sorunu çözebildin mi ?

Hocam aynı değerler ve sorunlar bende de mecvut, 2 senedir 59 57 altı gormedım TurkNet ve süper Online dahil olmak üzere, sorunu çözebildin mi?

Çözdüm hocam, exitlag isimli çoğu profesyonel oyuncunun dahi kullandığı programı indirdim 3 günlük ücretsiz deneme sürümü vardı indirdim cidden işe yaradı bende aylık satın aldım. 56-58 arası olan maç içinde hiç sabit olmayan arada bir fırlayan ve paket kaybı olan bağlantım bir anda stabil 40-44 arasına düştü maça göre çoğu maçı 40-42 arası sabit pingte paket kaybı olmadan oynuyorum. Tavsiye ederim bütçe ayırmak isterseniz aylık 70 TL yıllık alırsanız 40 TL civarına geliyor aylığı.

Kanka bütçe falan hiiç önemli degil lan günüm aydınlandı şu anda bu pingle 16 14 yapıyordumn şu an deneyeceğim cok sağ ol brom

bütün işlemleri sırasıyla acıklar mısın bana kanka yanlıs bir şey yapmıyım cok sevindirirsin beni

brom yardımına ihtiyacım var

hangi servera baglanıyosun kankam

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı