3-4 ay içinde Game Pass'e gelir umarım.FIFA 23'ün Steam ön sipariş fiyatı 699 TL olarak açıklanmış. Ultimate Edition 899 TL lakin %10 indirim ile 809 TL'ye satılıyor.
Eki Görüntüle 1457660
4 ay sonra herkes kadro kurar fifa 22 yi indirimde aldım 2 ay sonra fifa 23 çıkıcaka3-4 ay içinde Game Pass'e gelir umarım.
Ekonomik durumlar belli hocam. Oyun 700TL değecekmi oda var.4 ay sonra herkes kadro kurar fifa 22 yi indirimde aldım 2 ay sonra fifa 23 çıkıcaka220 saaat oynadım
bu sefer o heyecanı 1 yıl yaşamak istiyorm
haklısın sence en geç ne zaman alınsa çok geç kalınmamış oluruzEkonomik durumlar belli hocam. Oyun 700TL değecekmi oda var.
Hocam 2-3 ay içinde alınması lazım diye düşünüyorum. Oyüzden umarım Game Pass gelirde oradan oynarız.haklısın sence en geç ne zaman alınsa çok geç kalınmamış oluruz
sence cıktıktan 1 ay sonra steam fiyatlarında indirim olur mu hiç denk geldin mi hiç bilmediğim alan fifa ondan sordum belki ilk çıkarken yüksek fiyatttan kitleyip sonra düsürürler birazHocam 2-3 ay içinde alınması lazım diye düşünüyorum. Oyüzden umarım Game Pass gelirde oradan oynarız.
Hocam EA games oyunlarını severek oynarım. Fifa serisinide bir hayli severim. Eğer EA'yı az çok tanıyorsam fiyatı düşürmez. İndirim gelir yanlış hatırlamıyorsam 1-2 ay önce FİFA 22 100TL falandı indirimle düşürmüşlerdi. Ama çıktığı gibi indirim geleceğini düşünmüyorum, gene en erken 2 ay içinde gelir indirim. Tek umudum Game Pass.sence cıktıktan 1 ay sonra steam fiyatlarında indirim olur mu hiç denk geldin mi hiç bilmediğim alan fifa ondan sordum belki ilk çıkarken yüksek fiyatttan kitleyip sonra düsürürler biraz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.