FIFA 23 takım önerisi

atakan0001

Picopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, kariyer modunda keyif verecek takım arıyorum. Süper Lig'den herhangi bir Anadolu takımı olabilir, çok güçlü olmasın.
Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Süper Lig'in saracağını pek düşünmüyorum. Kopenhag, Brondby, Anderletch, Swansea, Villarreal, Levante, Brentford gibi takımlar çok keyifli olur diye düşünüyorum. Ben şuan Kopenhag kariyeri yapıyorum, farklı bir lig, farklı şampiyonluk sistemi olduğu çok sarıyor ve içine çekiyor.

Arkadaşlar selam, kariyer modunda keyif verecek takım arıyorum. Süper Lig'den herhangi bir Anadolu takımı olabilir, çok güçlü olmasın.
Önerilerinizi bekliyorum.
RC Lens. Openda, David Costa, Sotoca, Seko Fofana gibi kumaşı iyi oyuncular var kadroda. PSG'yi saymazsak diğer takımlar birbirine yakın kadrolara sahip ve çok çetin bir yarış var Ligue 1'de. Bir yandan lig için yarışırken diğer yandan da genç oyuncu yetiştirme odaklı bir kariyer kurabilirsin.

Leicester City, Everton, Fiorentina, Rennes, Sevilla gibi ortanın bir üstü diyebileceğimiz takımları da önerebilirim eğer hem şampiyonluk kovalamak hem de Avrupa kupalarında da oynamak isterseniz gayet yeterli kadroları var. Hangi zorlukta oynuyorsunuz en zorda mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı