answers.ea.com
Çok sağolun teşekkürler hocamServerlar sebebiyle bu hatayı veriyor hocam. Sadece fifa değil online çoğu Ea oyununda ayni hatayı veriyor mesela:
Re: Error: Connection to server timed out (PC) | EA Forums - 5285432
I've had this issue since day one, there's no sure fix, the servers are * and it's not going to be patched until a long long time... - 5285432answers.ea.com
Hocam şurada yazanı bir dener misiniz?@wishes ruin life hocam serverların düzeldiği yazılmış fakat bende hata devam ediyor
answers.ea.com
Maalesef işe yaramadıHocam şurada yazanı bir dener misiniz?
Connection Timeout to EA Servers | EA Forums - 10502410
HiBeen playing PVZ GW2 on Xbox One fine for years but now I have been having the Connection to EA Server Timeout error and haven't been able to connect for... - 10502410answers.ea.com
O zaman bilmiyorum hocam başka çözüm bende. Genelde server dolayısıyla bu hatayı verirdi.Maalesef işe yaramadı
O zaman bilmiyorum hocam başka çözüm bende. Genelde server dolayısıyla bu hatayı verirdi.
hocam konuyu hortlatıyorum ama aynı sorunu yaşıyorum çözebildiniz miYarına kadar bekleyeyim hocam olmazsa her şeyi silip tekrar yüklerim sağ olun
Sildim Yükledim fakat bir şey değişmedi hala, interneti kapatıp oyuna girebiliyorum fakat oyun içi asla bağlanamıyorum, internet açık bir şekilde oyuna da giremiyorum
Yardım edebilecek var mı 1 haftadır oyuna giremiyorum
hocam mailime kod gelmiyor şifre sıfırlamamı istiyorHocam o zaman bütün dosyaları falan her şeyi silip yüklemiştim çözülmüştü.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.