FIFA 23 "The application encountered an unrecoverable error" hatası

vpFrr

Femtopat
Katılım
7 Aralık 2021
Mesajlar
9
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
RAM
64 Gb
Ekran kartı
Nvidia Geforce Rtx3070 ti 8gb
İşlemci
İntel Core i-7
Arkadaşlar bilgisayarımda EA Play var. FIFA 23'ü başlatırken böyle bir durumla ve hatayla karşılaşıyorum. Kaldırıp tekrar yükledim ama yine aynı. Bu konu hakkında bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi ne yapmalıyım?

20220926_195236.jpg


20220926_194427.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
"Uygulama kurtarılamaz bir hatayla karşılaştı" yazan herkes aşağıdakileri deneyin. EA/AC altında Programlar'a (Program Dosyaları) gidin, ardından EAAntiCheat.Installer.exe'yi başlatın ve açılır menüden FIFA 23'ü seçin ve sol alt düğmeye basın. Ardından Origin'i yeniden başlatın ve bir şey görüntülenmeli'' EA destekde böyle bir çözüm söyleniyor dener misin?
 
Artı -1 Eksi
"Uygulama kurtarılamaz bir hatayla karşılaştı" yazan herkes aşağıdakileri deneyin. EA/AC altında Programlar'a (program dosyaları) gidin, ardından EAAntiCheat.Installer.exe'yi başlatın ve açılır menüden FIFA 23'ü seçin ve sol alt düğmeye basın. Ardından Origin'i yeniden başlatın ve bir şey görüntülenmeli" EA destekde böyle bir çözüm söyleniyor dener t

"Uygulama kurtarılamaz bir hatayla karşılaştı" yazan herkes aşağıdakileri deneyin. EA/AC altında Programlar'a (program dosyaları) gidin, ardından EAAntiCheat.Installer.exe'yi başlatın ve açılır menüden FIFA 23'ü seçin ve sol alt düğmeye basın. Ardından Origin'i yeniden başlatın ve bir şey görüntülenmeli" EA destekde böyle bir çözüm söyleniyor dener misin?

Mesajın için teşekkür ederim. İlk resme bakarsan anti cheat açılırkende bu hatayı veriyor. İki türlüde bu hatayı alıyorum. Memory dump captured.
 
Yok bende halen aynı.
Ben bu şekilde çözdüm, yaptıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatmak gerek yoksa yine aynı hatayı veriyor.

Bu hata aslında başlatma anında oynamanızı engelleyen bir hata. Hata, yeni AntiCheat sisteminin başlaması anında oluşuyor. Ancak sorunu çözmek çok kolay. Bilgisayarınızda C:\Program Files (x86)\Origin\ klasörü içerisindeki Origin.exe dosyasına sağ tıklayıp özelliklere girin. Yukarıdaki uyumluluk sekmesine gelip aşağıdan Bu programı yönetici olarak çalıştırın seçeneğini aktif edip tamam dedikten sonra Origin ve Fifa 23 başlatıp sorunsuz oynabileceksiniz.

 
Ben bu şekilde çözdüm, yaptıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatmak gerek yoksa yine aynı hatayı veriyor.

Bu hata aslında başlatma anında oynamanızı engelleyen bir hata. Hata, yeni anticheat sisteminin başlaması anında oluşuyor. Ancak sorunu çözmek çok kolay. Bilgisayarınızda C:\program files (x86)\Origin\ klasörü içerisindeki Origin.exe dosyasına sağ tıklayıp özelliklere girin. Yukarıdaki uyumluluk sekmesine gelip aşağıdan bu programı yönetici olarak çalıştırın seçeneğini aktif edip tamam dedikten sonra Origin ve FIFA 23 başlatıp sorunsuz oynabileceksiniz.


Dediklerinizi yaptım oldu teşekkür ederim.
 

Geri
Yukarı