Mr. Falcon Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 1.429 Çözümler 17 28 Eylül 2022 #1 FIFA 23 W11'de "Security violation!" hatası verdi Windows 10'a geçtim anakartımda TPM 2.0 yok. TPM olmadan oynamanın bir çözümü var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Eylül 2022
FIFA 23 W11'de "Security violation!" hatası verdi Windows 10'a geçtim anakartımda TPM 2.0 yok. TPM olmadan oynamanın bir çözümü var mıdır?
Çözüm Yener K. 28 Eylül 2022 Oyunun içindeki bir anti-cheat yazılımı da sebebiyet vermiş olabilir. Bunu kaldırıp tekrar yükleyip deneyebilirsiniz.
Oyunun içindeki bir anti-cheat yazılımı da sebebiyet vermiş olabilir. Bunu kaldırıp tekrar yükleyip deneyebilirsiniz.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2022 #2 TPM 2.0 ve Secure Boot isteyen hiçbir uygulama anakartta destek yoksa Windows 11'de çalışmaz. Artı 0 Eksi
KS KS Mr. Falcon Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 1.429 Çözümler 17 28 Eylül 2022 #3 Yener K. dedi: TPM 2.0 ve Secure Boot isteyen hiçbir uygulama anakartta destek yoksa Windows 11'de çalışmaz. Genişletmek için tıkla... Windows 10'a geçtim aynı hatayı vermeye devam ediyor. Nasıl çözerim izin günüm bununla geçti yine. Yener K. dedi: TPM 2.0 ve Secure Boot isteyen hiçbir uygulama anakartta destek yoksa Windows 11'de çalışmaz. Genişletmek için tıkla... Bulmam gerekiyor deneyemedim ya oyunu o kadar kart aldık bu yüzden. Artı 0 Eksi
Yener K. dedi: TPM 2.0 ve Secure Boot isteyen hiçbir uygulama anakartta destek yoksa Windows 11'de çalışmaz. Genişletmek için tıkla... Windows 10'a geçtim aynı hatayı vermeye devam ediyor. Nasıl çözerim izin günüm bununla geçti yine. Yener K. dedi: TPM 2.0 ve Secure Boot isteyen hiçbir uygulama anakartta destek yoksa Windows 11'de çalışmaz. Genişletmek için tıkla... Bulmam gerekiyor deneyemedim ya oyunu o kadar kart aldık bu yüzden.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2022 #4 Oyunun içindeki bir anti-cheat yazılımı da sebebiyet vermiş olabilir. Bunu kaldırıp tekrar yükleyip deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Oyunun içindeki bir anti-cheat yazılımı da sebebiyet vermiş olabilir. Bunu kaldırıp tekrar yükleyip deneyebilirsiniz.
KS KS Mr. Falcon Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 1.429 Çözümler 17 28 Eylül 2022 #5 Yener K. dedi: Oyunun içindeki bir anti-cheat yazılımı da sebebiyet vermiş olabilir. Bunu kaldırıp tekrar yükleyip deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yaptığımda aynı hatayı veriyor hocam. W11 bile TPM'siz kuruluyor bu oyunlarda açılır herhalde. FIFA oynayan herkesin anakartında yoktur herhalde EA düşünmüştür umarım. Yener K. dedi: Oyunun içindeki bir anti-cheat yazılımı da sebebiyet vermiş olabilir. Bunu kaldırıp tekrar yükleyip deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sanırım çözümler burada tükeniyor hocam. Artı 0 Eksi
Yener K. dedi: Oyunun içindeki bir anti-cheat yazılımı da sebebiyet vermiş olabilir. Bunu kaldırıp tekrar yükleyip deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yaptığımda aynı hatayı veriyor hocam. W11 bile TPM'siz kuruluyor bu oyunlarda açılır herhalde. FIFA oynayan herkesin anakartında yoktur herhalde EA düşünmüştür umarım. Yener K. dedi: Oyunun içindeki bir anti-cheat yazılımı da sebebiyet vermiş olabilir. Bunu kaldırıp tekrar yükleyip deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sanırım çözümler burada tükeniyor hocam.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2022 #6 @Mr. Falcon elbette hocam. Windows 10'a temiz kurulum ile mi geçtiniz? Artı 0 Eksi
KS KS Mr. Falcon Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 1.429 Çözümler 17 28 Eylül 2022 #7 Yener K. dedi: @Mr. Falcon elbette hocam. Windows 10'a temiz kurulum ile mi geçtiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam dediğiniz şekilde yaptım açıldı teşekkürler Mr. Falcon dedi: Hocam dediğiniz şekilde yaptım açıldı teşekkürler Genişletmek için tıkla... Dip not: açılırmış. Artı 0 Eksi
Yener K. dedi: @Mr. Falcon elbette hocam. Windows 10'a temiz kurulum ile mi geçtiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam dediğiniz şekilde yaptım açıldı teşekkürler Mr. Falcon dedi: Hocam dediğiniz şekilde yaptım açıldı teşekkürler Genişletmek için tıkla... Dip not: açılırmış.