FIFA 23 vs GoW vs Days Gone

599108

Kilopat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
God of War oldukça güzel bir oyun oynayabilirim, Days Gone 100 olmuştu GoW ve Days Gone mi yoksa tek FIFA 23 mu?

GoW hocam tartışmasız.

GoW'a ben ısınamadım. Days Gone çok beğendim bitirdim. FIFA 23 bu seneki oyun motoru bana geçmedi oyunu kaldırdım. Ben Days Gone diyorum.

GoW'a ben ısınamadım. Days Gone çok beğendim bitirdim. FIFA 23 bu seneki oyun motoru bana geçmedi oyunu kaldırdım. Ben Days Gone diyorum.
Hayır şöyle bir şey var days gone ve gow birlikte alcam yada tek başına FIFA 23 alicam 2 oyun vs 1 oyun.

Hayır şöyle bir şey var Days Gone ve GoW birlikte alacağım ya da tek başına FIFA 23 alacağım 2 oyun vs 1 oyun.

FIFA 23 Ultimate için alsan bile rakiplerinden çok geridesin. Hadi FIFA 23'ü ben sevmedim. Sen sevsen bile Ultimate Team de rakipler özel oyuncularla çok önde. Ayrıca kariyer için alırım oynarım diyorsan ucuz bir FIFA 22 al. GoW ve Days Gone alman daha doğru bence.

Bence RDR2(yoksa HZD) ve GoW şeklinde alın.
Rdr var 98e almıştım duruyor bitirmiştim ps4dede.

Açıkçası Gow ve Days Gone doğru seçim olur gibi çünkü olabildiğince hikayeli oyun araştırıyorum ve seviyorum.

RDR var 98e almıştım duruyor bitirmiştim PS4dede.

Açıkçası GoW ve Days Gone doğru seçim olur gibi çünkü olabildiğince hikayeli oyun araştırıyorum ve seviyorum.

Dyingh lıght ve Batman serisini yabana atmayın. Uncharted oynamışsınızdır söylememe gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…