Bütçemi aşmıyor diyorsanız RDR2'de olabilir, o da güzel oyundur. RDR2, God of War, Cyberpunk 2077 üçlüsünün kesin oynanması gerektiğini düşünüyorum.
RDR var. GoW alıyorum. Şimdi geriye 1 adet kaldı ona bakayım.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçemi aşmıyor diyorsanız RDR2'de olabilir, o da güzel oyundur. RDR2, God of War, Cyberpunk 2077 üçlüsünün kesin oynanması gerektiğini düşünüyorum.
Teşekkürler ederim şimdiden her şey için.Anlıyorum, bütçeyi en iyi şekilde Cyberpunk 2077 ile değerlendirmiş olursunuz sanırım. Şimdiden hayırlı olsun.
Cyberpunk 2077 veya DMC 5. İkisi de mutlaka oynanması gereken oyunlardan.Days gone yerine başka neler önerirsiniz?
Hocam ark 8 liraya düşmüş alınır mı?Cyberpunk 2077 veya DMC 5. İkisi de mutlaka oynanması gereken oyunlardan.
Edit: Cyberpunk 2077 almışsınız. Hayırlı olsun, iyi seçim.
Eğer oynayacak arkadaşın varsa neden olmasın? Epic Games bi' ara ücretsiz dağıtmıştı diye hatırlıyorum ama.Hocam ark 8 liraya düşmüş alınır mı?
Bugün sabah 30a alıyordum iyi ki almamışım Detroit var birde 71e.Eğer oynayacak arkadaşın varsa neden olmasın? Epic Games bi' ara ücretsiz dağıtmıştı diye hatırlıyorum ama.
Rdr var hocam başka öneri varsa alabilirim.RDR2&GoW bence en iyi tercih olur ama olmaz diyorsan GoW Days Gone yap. FIFA'yı unut hocam. 22'sine 700 saat gömdüm. İlk 50 saat dışında doğru düzgün zevk aldığım bir an hatırlamıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.