FIFA 23 vs Mount & Blade: Bannerlord

ALI_9IQ

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, sizden bir öneri almak istiyorum, iki oyun arasında kaldım. Hangisini alsam bilmiyorum. Konsol oyuncusuyum ve FIFA 23 mü alsam yoksa 2 hafta sonra çıkacak olan Bannerlord 2 mi alsam bilemedim. İki türü de çok seviyorum.
Not: Para konusunda sorun yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bannerlord uzun süre oynayış deneyimi sunacaktır.

FIFA 23'ten vazgeç bence. Bir yenilik kadın hakemler.

Bannerlord uzun süre oynayış deneyimi sunacaktır.

Hocam bir şey sormak istiyorum şimdi Bannerlord'da amacımız nedir sadece kale fetih edip kendi imparatorluğumuzu kurmak mı?

FIFA 23'ten vazgeç bence. Bir yenilik kadın hakemler.

Şu anda FIFA 23'ün 10 saatlik denemesini deniyorum ve beğendim şu ana kadar karar vermedim ancak FIFA 23 alırsam Ultimate Team için alıyorum çünkü en son Ultimate teami FIFA 20 de yapmıştım sonrası 21 çıkınca bırakmıştım devam etmemiştim ama hani bir hevesimde var açıkçası bir de yakın çevremde çokça arkadaşım oynayınca bunu düşündüm ve yakın arkadaşım 23'ü alırsan beraber Ultimate kadrosu yapabiliyormuşuz dedi bende burada kararsız kaldım.

FIFA 22 oynadıysan, 23'e gerek yok. Sana neredeyse aynı deneyimi sunacak. Online taraf içinde top açma falan daha çok paran gidebilir.

Bannerlord ise gerçekten türünün en iyi oyunlarından biridir. Krallıklar, savaşlar, evlilikler hikaye olarak zayıf kalsa da oynanış ve fethetme tutkusu çok güzel. Eski çağ savaşlarını kuşatmalar vs on numara 5 yıldız yansıtıyor. Steam'den almanızı tavsiye ederim yakında bir sürü modlar ile oyunun zevki 2'ye katlanır. ( 400 küsur saat oynadım, yakında yeniden bitirmeyi düşünüyorum. )

Bannerlord'un 350TL'yi hak ettiğini düşünmüyorum. Ben olsam verirdim ama herkesin vermesini sağlıklı değerlendirmem çünkü oyun bir yerden sonra döngüye girebiliyor. Farklı başlangıçlar yaparak farklı deneyimler yaşayabilirsiniz ama özü sabit.
Not FIFA'da parasını hak etmiyor. Her sene aynı oyunu çıkarıp satmalarına deli oluyorum.

Merhaba arkadaşlar, sizden bir öneri almak istiyorum, iki oyun arasında kaldım. Hangisini alsam bilmiyorum. Konsol oyuncusuyum ve FIFA 23 mü alsam yoksa 2 hafta sonra çıkacak olan Bannerlord 2 mi alsam bilemedim. İki türü de çok seviyorum.
Not: Para konusunda sorun yok.
Ben Fifa alırdım. Ki her senede ilk aldığım oyun fifa oluyor. Hiç yoktan güncel kadrolar ile oyuncu ve td kariyeri için 2-3 ay sıkılmadan vakit ayırabiliyorsun. Geri kalanıda online mod ile geçiyor zaten. Mb de oynuyorum ama aynı senaryoyu farklı şekillerde kaç kere oynuyosun ki? Biyerden sonra Mb yi illaki siliyosun yer açmak için. Ama fifa tüm yıl kalıyor pc de.

FIFA 22 oynadıysan, 23'e gerek yok. Sana neredeyse aynı deneyimi sunacak. Online taraf içinde top açma falan daha çok paran gidebilir.

Bannerlord ise gerçekten türünün en iyi oyunlarından biridir. Krallıklar, savaşlar, evlilikler hikaye olarak zayıf kalsa da oynanış ve fethetme tutkusu çok güzel. Eski çağ savaşlarını kuşatmalar vs on numara 5 yıldız yansıtıyor. Steam'den almanızı tavsiye ederim yakında bir sürü modlar ile oyunun zevki 2'ye katlanır. ( 400 küsur saat oynadım, yakında yeniden bitirmeyi düşünüyorum. )

Bannerlord'un 350TL'yi hak ettiğini düşünmüyorum. Ben olsam verirdim ama herkesin vermesini sağlıklı değerlendirmem çünkü oyun bir yerden sonra döngüye girebiliyor. Farklı başlangıçlar yaparak farklı deneyimler yaşayabilirsiniz ama özü sabit.
Not FIFA'da parasını hak etmiyor. Her sene aynı oyunu çıkarıp satmalarına deli oluyorum.

Hocam FIFA 22'nin sadece kariyer modunu oynayabildim çünkü FIFA 22 aldığımda çoktan Ultimate Team bitmişti bile bu yüzden zaten ikisi arasında kaldım. Bannerlord çok severim açıkçası oynamadım ancak YouTuber'lardan gördüğüm kadarıyla efso bir oyun iki türüde çok sevdiğim için arasında kaldım.

Ben FIFA alırdım. Ki her senede ilk aldığım oyun FIFA oluyor. Hiç yoktan güncel kadrolar ile oyuncu ve td kariyeri için 2-3 ay sıkılmadan vakit ayırabiliyorsun. Geri kalanıda Online mod ile geçiyor zaten. MB de oynuyorum ama aynı senaryoyu farklı şekillerde kaç kere oynuyosun ki? Bir yerden sonra MB'yi illaki siliyosun yer açmak için. Ama FIFA tüm yıl kalıyor PC de.

Haklısın hocam dediğin doğru bir de sana sormak istiyorum arkadaşım dediki ikimiz tek bir Ultimate Team yapabiliyoruz dedi acaba bu doğru mudur? Ayrıca bir yandan şöyle düşündüm yani Bannerlord'u sonradan alabilirim ama FIFA'yı sonradan alsam çok vakit kaybetmiş olacağım.

Fifa 23’ün Fifa 22 ile aynı oyun olduğuna kesinlikle katılmıyorum. Oyuncu ve top fiziğinden tutun, Ultimate Team ve Kariyer moduna kadar birçok konusa değişiklik var. Oynadığım en iyi Fifa serisi diyebilirim. Ben daha çok Ultimate oynuyorum. Değişiklik yok diyen arkadaşlar nasıl bir değişiklik bekliyor belirtirlerse seviniriz.

Bannerlord da iyi bir oyun çol fazla oynamadım ama türünün en iyilerinden. Şu an canın hangi türü oynamak isterse tercih yapabilirsin. İkisi de üzmez

@ALI_9IQ bence bir video izleyerek kendiniz daha iyi anlayabilirsiniz. Eğer daha önce MB serisi oynamadıysanız Bannerlord'un yanında Warband'ı da alın derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı