C Captain Pilot Mert Yoctopat Katılım 9 Mayıs 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #1 Oyunu Steam üzerinden satın aldım. Oyunda 103 saatimi geçirdim. Lakin son zamanlarda oyunu başlattığım zaman böyle bir hata ile karşılaşıyorum. Asla çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Oyunu Steam üzerinden satın aldım. Oyunda 103 saatimi geçirdim. Lakin son zamanlarda oyunu başlattığım zaman böyle bir hata ile karşılaşıyorum. Asla çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
F frkndmr7 Centipat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #2 Oyunun steam üzerinden dosyalarını doğrula, çözüm olmazsa EA Launcher kaldırıp yeniden kurarsan çözüm olabilir. Artı 0 Eksi
Oyunun steam üzerinden dosyalarını doğrula, çözüm olmazsa EA Launcher kaldırıp yeniden kurarsan çözüm olabilir.
KS KS C Captain Pilot Mert Yoctopat Katılım 9 Mayıs 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #3 frkndmr7 dedi: Oyunun Steam üzerinden dosyalarını doğrula, çözüm olmazsa EA Launcher kaldırıp yeniden kurarsan çözüm olabilir. Genişletmek için tıkla... Yok olmadı öyle ama çözdüm çözüm atacağım şimdi. Sağ ol. ÇÖZÜLDÜ Oyun dosyalarından şunu açın halloluyor. (en üstteki) Artı 0 Eksi
frkndmr7 dedi: Oyunun Steam üzerinden dosyalarını doğrula, çözüm olmazsa EA Launcher kaldırıp yeniden kurarsan çözüm olabilir. Genişletmek için tıkla... Yok olmadı öyle ama çözdüm çözüm atacağım şimdi. Sağ ol. ÇÖZÜLDÜ Oyun dosyalarından şunu açın halloluyor. (en üstteki)